USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Голову обласної ради від «Батьківщини» спіймали на хабарі. ВІДЕО

15 Грудня 2016 15:51
Голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук, його заступник Олександр Корнійчук та голова ОДА Олексій Муляренко передавали хабар та вирішували питання розподілу голосів під час сесії обласної ради.

До рук редакції takeinfo.net потрапив фрагмент відео з сесії Рівненської обласної ради.

Відео розпочинається з монологу Олександра Корнійчука. Він керує окремими депутатами, цікавиться, чи справно працює кнопка для голосування в Олексія Муляренка. Каже, що це додатковий голос. Можливо, жартує, оскільки голова облдержадміністрації не має права голосу, бо не є депутатом облради.

- Ми так, ви говорите, що похорон, і ми рухаємося швидше, - розказує, як вести сесію облради, перший заступник голови облради Олександр Корнійчук голові облради Миколі Драганчуку.

Після цього пан Драганчук дістає з внутрішньої кишені піджака «долю» й звертається до Олексія Муляренка:

- ШЕФ, можна, передачка!

- Ага, дякую, - відповідає Муляренко й ховає передачу в кишеню штанів.

Депутати облради, які бачили це відео перед його публікацією, переконані, що голова облради передав «долю» за правильне голосування по бурштинових питаннях.

Окрім того, заступник голови облради Рівненщини Олександр Корнійчук поцікавився у Миколи Драганчука, чи дасть «Батьківщина» голоси, щоб зняти з посади голову економічної комісії Михайла Кирилова.



Як повідомив у коментарі кореспонденту ІНФОРМАТОРа народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук, передача хабара могла бути пов’язана із лобізмом проектів в інтересах “бурштинової мафії” регіону. Зокрема, може йтися про Миколу Клеваку, члена партії “Батьківщина”, який контролює незаконний видобуток бурштину в регіоні та фінансує вертикаль партії Юлії Тимошенко.

“Це не перший випадок корупції в обласній раді. “Блок Порошенка” і “Батьківщина” діють єдиним фронтом”, – сказав депутат.

Політик наголосив, що має намір подати запит до НАБУ у зв’язку із зафіксованим фактом корупції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 15 Грудня 2016 16:07
КЛАААС!!!
українець до Анонім Показати IP 15 Грудня 2016 20:17
Це кодло "Родіна" давно пора розігнати.
спецексперт Показати IP 15 Грудня 2016 16:38
Пустовіт з братом - їхні землячки. Яблуко від яблуні...
іван Показати IP 15 Грудня 2016 17:24
це не новина , вони три роки таке роблять що янукович ім заздрить , а якщо хтось виходить мітингувати проти цих жирних свиней то це "рука путіна"
іван Показати IP 15 Грудня 2016 17:27
і ще забув , вони " дуже великі патріоти" практично мабуть вже всі мають учасника б.д. , хоча і автомат не знають в яку сторону брати , і носять вишиванки
Псевдопатріоти-ідіот Показати IP 15 Грудня 2016 18:16
ото країна і Закон.. .і Д*БІЛЬНЕ КЕРІВНИЦТВО БРЕХЛИВЕ МАЄМО !!! Д*БІЛЬНЕ , Брехливе і злодійське КЕРІВНИЦТВО ВІД СІЛ І ДО МІСТА КИЄВА !!! Зробили ж горе- чиновники нашими руками з України ДУРДОМ ! В усіх Психлікарнях України-руїни КАНІКУЛИ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus