USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Перевізникам Волині заборонили везти людей на Євромайдан, а лише на Антимайдан

14 Грудня 2013 12:09
Усім волинським перевізникам під загрозою негайного позбавлення ліцензій категорично заборонили надавати транспортні засоби для перевезення людей на народне віче 15 грудня у Києві. Натомість усі вільні автобуси задіяні для доставки людей на антимайдан, організований владою, заявляють активісти Євромайдану.

Зокрема, вони стверджують, що напередодні народного віча у столиці, запланованого на 15 грудня 2013 року, усі волинські перевізники отримали жорстке попередження від влади: у випадку надання транспортних засобів для прихильників опозиції та Євромайдану, їх чекає негайне позбавлення ліцензій. Наразі, волиняни, які планують взяти участь в акції протесту, змушені добиратися власним транспортом до столиці.

Натомість усі вільні транспортні засоби перевізників задіяні для підвезення людей на антимайдан, організований Партією регіонів. ДАІ виконує вказівки партійного керівництва «регіоналів» та обласної влади. Для участі в провладному мітингу залучають переважно бюджетників, вчителів, чиновників.

Крім того, у Ковелі влада робить спроби завербувати на мітинг Партії регіонів у столиці і небюджетників. Однак, набрати охочих мітингувати за Януковича навіть за гроші досить важко. Тому організатори антимайдану були змушені підняти цінову планку від 300 гривень до 500 і вище, йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Дмитро Показати IP 14 Грудня 2013 12:26
Що за бред майдановци ви вже надоїли своею брехньою
Йой Показати IP 14 Грудня 2013 13:10
І скільки з Луцька виїжджає на пошуки Гузя?
Віче Показати IP 14 Грудня 2013 13:38
Скільки це можна терпіти? Перевізники - об'єднуйтесь! Підключайте юристів, адвокатів; фіксуйте всі правопорушення на носії. Треба скидувати цю владу на всіх рівнях! Освітлюйте в новинах з іменами і посадами "послушних собачок ригів". Героїв треба знати в лице :)
Стас Показати IP 14 Грудня 2013 13:41
КЛІЧУК, ОХОЛОНЬ ! Не треба вже так старатись. Доїдемо і самотужки, тобі і янику наше поліське дякую за те що розбудив нас проти вашої банди!
Просто Я Показати IP 14 Грудня 2013 13:43
Перевізники , треба буде, вийдемо і за Вас. Всіх не згноять!!!
БОГДАН Показати IP 14 Грудня 2013 14:26
Опозиція без брехні,піару ,перекручування фактів жити не може.З ранку до вечора брешуть про євроінтеграцію та події в Києві.Масово в Київ на євромайдан люди з Волині їхати не хочуть ,а окремі луцькі =майдануті= вже давно в Києві,це і бісить =революціонерів=.Якось потрібно пояснити людям ,чому тисячі волинян ,як того хочуть вітіви,гузі,бондарі та московки,не їдуть в Київ горланити=СМЕРТЬ ВОРОГАМ=,=ГЕРОЯМ СЛАВА=Особливо їх бісить ,що десятки тисяч українців із Східної ,Південної та Центральної УКРАЇНИ виявили бажання виїхати на вихідні в Київ та взяти участь у провладному Анти-майдані.РАНІШЕ ВОНИ на всіх телеканалах брехала ,що Центральна ,Східна та Південна Україна підтримує євроінтеграцію та євромайдан.
Загреб Показати IP 14 Грудня 2013 14:31
Клим следующий после Попова.
Леся Показати IP 14 Грудня 2013 16:24
Дивуюся,скільки тут коментів провладних тролів. Люди! Невже вам не соромно? Владі є за що боротись. За доступ до корита. А ви? Як ви можете за 30 срібляників працювати проти своїх земляків?
працівник ДАІ Показати IP 14 Грудня 2013 17:53
Є конкретна вказівка з цього приводу МВС, Терещука зобовязали організувати протидію виїздам. Він відповідно дав вказівки , виконання яких тримає на особистому контролі, а для волинян вішає лапшу, Такий отримавши команду буде не тільки організовувати розгін, але і забезпечить репресіїї.
Петро Показати IP 14 Грудня 2013 19:01
Дія викликає протидію - закон фізики ,ви клімчуки безбашкаленки...)
Ньютон до Петро Показати IP 15 Грудня 2013 15:23
З 1 грудня 2013 року Третій Закон Ньютона в Україні діє лише в частині, що не суперечить Закону України "Про міліцію".
Остап Показати IP 14 Грудня 2013 21:45
ФАКТИ????? ДЕ ФАКТИ?????? КОМУ КОНКРЕТНО ЗАБОРОНЯЛИ????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus