USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Переворот у так званій ДНР: Стрєлков розповів, за що «злили» Пургіна

5 Вересня 2015 12:20
У псевдо республіці "ДНР" Андрій Пургін відставлений з посади спікера Народної ради «Донецької Народної Республіки» за рішенням депутатів, виконуювачем обов'язків голови парламенту став віце-спікер Денис Пушилін.

Колишніх ватажків "парламенту" - "голови народної ради "ДНР" Андрія Пургіна та "керівника апарату парламенту" Олексія Алєксандрова звинуватили "в державній" зраді та спробі заколоту й усунули від "посад", - повідомляє Укрінформ.

Колишній так званий "міністр оборони" самопроголошеної "ДНР" бойовик Ігор Стрєлков (Гіркін) заявив, що ватажка "Народної ради" "ДНР" Андрія Пургіна звільнили через санкції, введені США проти Росії, - повідомляє УНН.

"МММник мінський Д.Пушилін узяв "Раду". А.Пургін зміщений. США притиснули санкціями РФ і злив було вирішено форсувати. Андрія Пургіна зняли з посади спікера "Народної ради" без пояснення причин", - написав Стрєлков.

"Незважаючи на повне інформаційне затишшя, сьогодні весь день проривалася інформація про те, що А. Пургіна не пускають в "ДНР", про те, що його і підтримують його депутатів переслідують співробітники "МДБ", і що самого Андрія Євгеновича заарештували. На жаль, це виявилося правдою", - зазначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 5 Вересня 2015 12:57
Нам поліщукам до того немає справи, хай там роблять що хочуть, хоч перевішаються. Нас більше свої справи хвилюють. Ціни ростуть, нарід бідніє, уряд богатіє!
Брд Показати IP 5 Вересня 2015 13:08
Той, хто не вміє і не хоче вчитись багатіти, завжди буде бідним як матеріально, так і духовно. Ніхто тобі на блюдечку з кайомочкою багатство не принесе. Досить нити може вже, а зайнятись собою пора?
Житель до Брд Показати IP 5 Вересня 2015 14:35
А й правду кажеш піду у владу і буду грабувати таких як ти . А як будеш рот відкривати то повторю тобі твою ж фразу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus