USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Петро Порошенко пообіцяв лучанам повідомити імена убивць Небесної Сотні*

16 Квітня 2014 18:00
Встановити замовників убивств героїв Небесної Сотні важливіше, ніж з’ясувати імена тих, хто стріляв. Про це під час прес-конференції, що відбулася 13 квітня у Луцьку, повідомив кандидат на пост Президента України Петро Порошенко.

Відповідаючи на запитання про те, чи за часів майбутнього президентства Петра Порошенка волиняни побачать процеси над убивцями загиблих героїв Небесної Сотні, він зазначив, що це буде одним із перших завдань нової влади.

«Слідство та прокуратура сьогодні повинні займатися і пошуком корупціонерів, які вкрали гроші в держави, і механізмом фінансування сепаратистських угруповань. Зараз екстремістів та терористів на Сході досить потужно фінансують», - повідомив Петро Порошенко.

З його слів, немає нічого важливішого, ніж притягнення до відповідальності тих, хто винен в загибелі героїв Небесної Сотні. Він зазначив, що немає жодного сумніву щодо того, що вже відомі імена тих, хто стріляв. Однак значно важливішим, на його думку, є викриття замовників, а не лише виконавців.

«Ім’я головного замовника сьогодні відоме всім – за твердженням прокуратури та слідчих, є докази, які однозначно підтверджують, що накази віддавалися з найвищого кабінету», - зазначив Петро Порошенко.

Водночас, він наголосив, що не хоче, аби в Україні відбувався суд Лінча, а прагне, щоб усі докази були такими, що навіть під прискіпливою увагою всього світу, довели б, що ці люди - злочинці. Таким чином, з його слів, міжнародний тиск зобов’яже видати злочинців Україні, де вони повинні сісти на лаву підсудних та понести повну відповідальність за злочини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
))) Показати IP 16 Квітня 2014 18:03
коментар було видалено
Анонім Показати IP 16 Квітня 2014 18:49
Хай краще що було з карабіном Пашинського, що сказав снайпер якого схопили майданівці і чому стріляли з будинку який контролював Парубій.
джерело до Анонім Показати IP 16 Квітня 2014 20:43
"Януковича повернуть до Донецька цієї неділі. За моїми даними, Кремль ще не визначився з майбутнім суспільно-політичним устроєм Донбасу. Розглядаються два варіанти: це може бути як незалежна Донецька республіка, так і федеративний округ у складі Російської Федерації за прикладом Криму", - заявило джерело.
456 до джерело Показати IP 16 Квітня 2014 23:26
Не дивлчись на те що згідно досі діючого законодавства він є єдиним легитимним Президентом України, хоч його і повернуть до Донбасу, але його там так перевернуть, що мало не покажеться. Краще нехай там сидить собі в Ростові і думає як повернути державу в законне русло без зустрічі з його мордою і бажано скоріше.
Петро аноніму Показати IP 16 Квітня 2014 19:55
Але й ти с...а, підлабузна криса по всіх мережах тільки брехню пишеш. Будеш ти на тому світі, а можливо і нацьому горіти в пеклііііііііі
Наталя Показати IP 16 Квітня 2014 20:13
ДЛя особливих лохів-українців "винуватців вбивства Небесної сотні" вже призначено - Янукович і його "злочинна панда"! А Пашинському скоро дадуть Героя України за вивіз снайперської гвинтівки з передової! Нехай Порошенко "важко не трудиться" в пошуках ворогів, бо сам давно все добре знає, але ВАМ - не скаже!!
304 Показати IP 16 Квітня 2014 20:15
надо уточнить какой кабинет он считает высшим, уж не тот ли что в Вашингтоне?
Olha Показати IP 16 Квітня 2014 20:35
А в мене інформація така,що стріляв снайпер,який застрілив Курочкіна-вроді Тимофій Решетняк.А наймав його як вроді Луценко -і для Курочкіна і для відстрілу майданівців .Привіз Луценко Решетняка 19лютого зі Львова на майдан,а 20лютого відвіз у Львів.Снайперську гвинтівку,схоже,що Луценко (Турчинов?Наливайченко?)украв в Альфи,коли був міністром МВС.
Olha до Olha Показати IP 16 Квітня 2014 20:37
Пардон,помилка,Тимофій Ратушний.
піар Показати IP 16 Квітня 2014 23:04
Піар, піар, паіар.......
? Показати IP 16 Квітня 2014 23:21
Цікаво, а вельмишановний пан Вальцман (Порошенко) себе як фінансиста цього дійства згадає чи забуде?
титушко Показати IP 17 Квітня 2014 01:24
**Украинский миллиардер и кандидат в президенты Петр Порошенко-Вальцман согласился на передачу «Севастопольского морского завода» российской стороне. Об этом сегодня на заседании Госдумы заявил депутат Павел Дорохин** ..- большая дорога начинается с первого шага.
ірина Показати IP 17 Квітня 2014 06:56
коментар було видалено
саша до ірина Показати IP 17 Квітня 2014 07:17
А нічого і немінялось. Дві банди воюють між собою.от і все. Тільки ці щей людей почали втягувати в свої розборки. Почали проливати кров. В Армію призивати і тд...
Анонім до саша Показати IP 17 Квітня 2014 09:25
А ми і так Петя знаємо вбивць
Олег Показати IP 17 Квітня 2014 11:10
Дістало це разглагольствованіє! Кого він хоче переконати, що коли прийде до влади, то зможе щось змінити? Порошенко був при владі в команді Ющенка, в команді Януковича, а тепер дуже захотів сам покерувати. Грошей забагато на офшорних рахунках назбиралося, треба на щось тратити.
Ольга Показати IP 17 Квітня 2014 11:18
Маячня.... чи ж він дурний сам своїх же викривати??? що він може змінити??? буде така ж сама корупція, така ж олігархія і така ж бандитська влада!!!! нічого не зміниться!!! його не можна до влади
zaratustra Показати IP 17 Квітня 2014 12:21
..я найду виновных в убийствах...я верну крым..я отстою донбасс ....я..я.я..)бла-бла-бла как в анекдоте "больше всего люди врут перед выборами и перед сексом")
Valeria Показати IP 17 Квітня 2014 16:03
звичайно , потрібно ж зацікавити людей,які не пробачили кривдників своїх побратимів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus