USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Петро Столяр – про стосунки з Івахівим та співпрацю з Волиньрадою

30 Березня 2018 14:51
Кандидат на посаду першого заступника ОДА Петро Столяр каже, що бачив нардепа Степана Івахіва лише по телевізору, а спільних справ в нього ні з ним, ні з «Континіумом» наразі немає. Натомість відзначає, що облдержаміністрація має більше співпрацювати з Волиньрадою, аби досягти більшого ефекту для Волині.

Про це він розповів в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

Петро Столяр підтвердив, що написав заяву на зайняття посади першого заступника голови ОДА Олександра Савченко, який, своєю чергою, наклав на заяву резолюцію та зробив подання. Радник голови ОДА додав, що потрібно ще пройти всі необхідні інстанції, перевірки, отже говорити про його призначення передчасно. Він висловив готовність працювати за тим напрямком, який для нього визначить голова ОДА. З його слів, Олександр Савченко – активна людина, не націлений на те, щоб сидіти в кабінеті і підписувати папери. Він налаштований їздити у місця, де є проблеми, безпосередньо їх вирішувати. Разом з тим, заступники такої активної та дієвої людини теж не сидітимуть на місці.

«Він запропонував мені бути його заступником, тому що знає, що я теж не сиджу без діла», - розповів Петро Столяр про вибір Олександра Савченка.

Втім, на потенційній посаді на нього чекає чимало роботи: і з документами, і з організаційними питаннями. Наприклад, вчора, 29 березня, волиняни перекривали дорогу, а згодом приїхали пікетувати облдержадміністрацію, тож голова ОДА разом зі своїм радником спілкувався з людьми щодо їхніх вимог – доріг, шкіл, соціального забезпечення, вирубки лісів тощо.

«За найкоротший час я знатиму всю проблематику і ми будемо знаходити шляхи вирішення», - впевнений Петро Столяр.

Також він назвав нісенітницею чутки ЗМІ про його співпрацю зі Степаном Івахівим та «Континіумом»:

«Я не знаю, хто написав цю нісенітницю. Про Івахіва знаю, що така людина є, я з ним ніколи не зустрічався, ніколи з ним у бізнесі не був», - прокоментував Савченко інформацію щодо минулої роботи у «ВОГ Аеро джет» стосунків з одним із власників групи «Континіум» Степаном Івахівим.

«Івахіва бачив по телебаченню»

Зі слів кандидата на посаду першого заступника голови ОДА, навесні 2012 року помічниця Ігоря Єремеєва запросила Петра Столяра на зустріч до нього, напередодні вони зустрілися. Радник голови ОДА зазначає, що є «людиною-проектом», якій цікаві нові напрямки, що можна почати з нуля, тому його зацікавила співпраця.

До прикладу, він очолював з нуля компанію «Socar», з моменту реєстрації підприємства. Тоді «Socar» був цікавий вхід на авіакомпанії, аеропорти, а також заправка повітряних суден. Цю проблематику, як розповів Петро Столяр, він знав зсередини і за кілька місяців компанія розпочала заправку в крило повітряних суден, що передбачає високі вимоги до технології.

Отже, Ігор Єремеєв під час згаданої зустрічі розповів, що вже кілька років мріє розпочати заправку літаків, реалізовувати авіапаливо.

«Таким чином Ігор Миронович переманив мене до себе. Я з ним персонально зустрічався, співпрацював. У мене був прямий вхід до нього. Це тривало майже 2 роки, а в 2014 році почалися великі проблеми з ресурсом», - розповів Петро Столяр. Та додав, що про Степана Івахіва знає, що той є нардепом від Волині та бачив його по телебаченню.

«Ну і що, що він нардеп? Він – законодавець, депутат. У цей момент, я думаю, що більше потрібно співпрацювати з облрадою, як основним розпорядником коштів, який затверджує програми, погоджує певні документи, які йдуть на виконання в ОДА», - зазначає Петро Столяр щодо Степана Івахіва та можливої співпраці з ним.

Подолання конфронтації між ОДА і облрадою

З його слів, оскільки наразі немає конструктивної розмови ОДА з облрадою, то облдержадміністрація в першу чергу повинна подати досконалі, виважені документи, у Волиньраді повинні їх вчасно розглянути, затвердити, і дати кошти на виконання тих чи інших робіт.

Для того, щоб не втрачати дорогоцінний час, на його думку, варто частіше проводити позачергові сесії облради, а всі служби ОДА повинні працювати таким чином, щоб вже на початку року в облраду йшли на затвердження всі програми та бюджетні видатки.

Наразі, зі слів Петра Столяра, ОДА подала недостатню кількість програм на затвердження облраді, засідання сесії якої відбудеться 4 квітня. Радник голови ОДА зазначає, що хотів би відвідати засідання постійних комісій Волиньради, аби з’ясувати, чи справді на адресу депутатів лунають слушні зауваження, чи все ж безпідставні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 30 Березня 2018 15:20
Слова-слова... Напевно, до осені ДКП "Луцьктепло" таки прихватизує собі той "Континіум", а ще вони загребуть під себе ДП "Волиньторф".... Хоча, в якийсь момент у людей може терпець увірватись і нічого не получиться у цієї братви.
ОДА Показати IP 30 Березня 2018 16:09
А Гунчику менше слухати носату...))) Ганьба! Старий позорник...
Ото часи Показати IP 31 Березня 2018 07:04
Як дивно, Господи, самі себе обманюють..
лучанин Показати IP 31 Березня 2018 09:07
Він закінчив танкове училище. А після десь він служив в армії чи ні, чи весь час у бізнесі ?
Неадекват до лучанин Показати IP 31 Березня 2018 20:05
Таким він буде і керівником області, як і танкістом став. Ні те, ні се. Навіть Івахіва, з яким працював, не бачив. Неадекватно все це...
supik Показати IP 23 Жовтня 2021 15:12
Знав і бачив він усіх..... брехати вміі красиво.......бабло заробляти ліз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus