USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Помічник Лещенка виявився членом проросійської «ватної» партії

27 Грудня 2016 23:51
Відповідно до даних ЦВК, Роман Васильняк, який є помічником нардепа Сергія Лещенка, був членом окружної виборчої комісії на одномандатному виборчому окрузі №221 від партії "Руський блок", яка була заборонена судом у травні 2014

Про це у Фейсбуці повідомив журналіст Сергій Іванов.

"Щойно вивчив рішення суду, яким Апеляційний суд міста Києва відхилив позовну заяву представника депутата Лещенка у його процесі проти колишнього депутата Мартиненка. Звернув увагу на особу представника. Це Васильняк Роман Іванович. Людина з такими даними дійсно працює помічником Лещенка на громадських засадах. Але є ще один цікавий факт", - написав він.

Відповідно до даних офіційного сайту ЦВК, на виборах народних депутатів 2012 року Васильняк Роман Іванович був членом окружної виборчої комісії на одномандатному виборчому окрузі №221 від партії "Руський блок", яка була заборонена судом у травні 2014.

"Коли у листопаді минулого року я писав текст "Русские следы" про те, як Лещенко допомогає повернутись в Україну людям Могилевича і співпрацює з Григоришиним, я навіть уявити не міг, що навколо нього так натоптано", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Надія Савченко, Міхеїл Саакашвілі та Сергій Лещенко очолили топ українських політиків, які стали найбільшим розчаруванням 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А Показати IP 28 Грудня 2016 07:08
Чого ми їх не гонимо в три шиї
Мишко з Одєси Показати IP 28 Грудня 2016 07:45
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Надія Савченко, Міхеїл Саакашвілі, Сергій Лещенко, влада бариг очолили топ українських політиків, які стали найбільшим розчаруванням 2016 року.
хайнц Показати IP 28 Грудня 2016 09:37
порошенко також був членом партії ригів, і таких перебиранців відсотків 70(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus