USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Попри потепліня у сніговому заметі на Волині застряг рейсовий автобус

31 Березня 2013 10:00
Рейсовий автобус, який слідував за маршрутом «Львів-Демидівка» у Рівненську область, застряг у сніговому заметі у Горохівському районі. У ньому перебували 20 пасажирів, зокрема малолітня дитина, - йдеться на сайті ДСНС в області.

Так, увечері на пункт зв’язку 22-го Державного пожежно-рятувального поста міста Берестечко Горохівського району надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Берестечко-Бузьк потребує допомоги рейсовий автобус «ЛАЗ», який слідував за маршрутом «Львів-Демидівка» у Рівненську область.

Транспортний засіб із 20-ма пасажирами, серед яких була одна малолітня дитина, не міг продовжувати рух через снігові замети на дорозі.

На допомогу прибула чергова варта Берестечківського державного поста УДСНС області з 4-ма рятувальниками на пожежному автомобілі «ЗіЛ-131». Майже 3 кілометри дороги пожежний автомобіль підвищеної прохідності робив колію через замети на складних ділянках дороги для автобусу, а згодом і буксирував його, аж поки транспортний засіб не зміг продовжити рух власним ходом на чистій ділянці дороги.
Враховуючи той факт, що рухатись до кінцевого пункту призначення було небезпечно через негоду і можливі ускладнення ситуації на дорозі, пасажирів доправили в місто Берестечко до найближчого пункту обігріву, розташованого в реабілітаційному центрі районної лікарні №2. Пасажирам запропонували помешкання для ночівлі та гарячий чай. На ніч у лікувальному закладі залишилось 12 пасажирів автобусу, а решту, зокрема батьків з малолітньою дитиною, забрали до себе родичі.

Окрім того, 29 березня підрозділи Управління ДСНС у Волинській області здійснили 12 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт, під час яких надали допомогу 136 громадянам і вивільнили 33 транспортних засоби: 6 рейсових автобусів та 27 автомобілів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus