USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Порошенко залишить собі Яценюка

26 Травня 2014 12:28
Лідер президентських перегонів Петро Порошенко заявив, що у разі перемоги не має наміру звільняти Арсенія Яценюка з посади Прем'єр-міністра України.

Про це він сказав на прес-конференції у своєму штабі, - повідомляє «Укрінформ».

“За Конституцією президентські вибори не мають (такого) наслідку за собою, як відставка Прем'єра. Я вважаю, що діяльність Арсенія Яценюка на цій посаді доволі вдала”, - сказав Порошенко.

Він наголосив, що найважливішими досягненнями Яценюка є рішучі кроки з організації міжнародної допомоги, зокрема отримання кредиту МВФ, та "підписання Угоди про асоціацію і підтримку ЄС".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
рома Показати IP 26 Травня 2014 12:41
одна банда!
ВІН Показати IP 26 Травня 2014 13:55
там половина міністрів батьківщини та свободи. як вони м ожуть з таким процентом своіх лідерів на виборах лишатись в уряді, буде повний саботаж . юля вже дала зрозуміти - чим гірше - тим краще
Реаліст Показати IP 26 Травня 2014 15:22
Цікаво. Лідери Свободи та Батьківщини, ну й інших партій які зараз рясно представлені в уряді зайняли мінімум на виборах. Це провал !!! А тому питання, чому вони мають залишитись у своїх кріслах якщо люди не довіряють їм??? Негайно переобрати всіх депутатів і нових міністрів за мажоритаркою а не списками (хто більше дасть у того вище номер).
поміркований Показати IP 26 Травня 2014 17:21
А куди після виборів подіти пристосуванців: гузя, символом життя якого став мегафон і кілька стандартних фраз типу "Україна - понад усе!"; пирожика, безликого і нікудишнього Кудрявцева, "фермера" Собуцького, в господарстві якого останнє порося здохло чотири роки тому, а в недалекому майбутньому (восени, після виборів у ВР України) - пяного вітіва? З цікавістю спостерігаю за тим, як ультранаціоналізм цілком відключив у них здоровий глузд, залишивши лише потяг до націоналістичної "жуйки" з усіх трибун. Куди подіти цих людей в білих одежах і з оливковими гілками в схрещених на грудях руках? Ейнштейн говорив, що не розуміє дві речі: явище турбулентності у фізиці і систему американських податків. Цікаво, що б він сказав, поспілкувавшись зі згаданими вище хлопятами, скажімо, на тему націоналізму?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus