USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Порошенко готовий віддати екс-регіоналам Донбас в обмін на голоси в Раді, - Небоженко

15 Березня 2016 08:34
Для того, щоб скинути прем'єр-міністра Арсені Яценюка і призначити на його місце свого ручного політика, у Президента України Петра Порошенка не вистачає голосів у Верховній Раді.

Про це пише політолог Віктор Небоженко на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ці голоси є у ОППО і всієї «п'ятої колони» в українському парламенті. Порошенко давно вже плюнув на парламентську більшість, розраховуючи на голоси «технічної ширки», в основі якої будуть голоси БПП і ОППО. Звідси комерційна (антиукраїнська) пропозиція президента Порошенка регіоналам – ви допомагаєте мені скинути Яценюка і провести в Кабмін мого ручного прем'єр-міністра, а я віддаю вам на відкуп Донбас і Луганськ», - пише він.

На думку Небоженка, тому, не випадково, в коридорах влади і експертному співтоваристві, ЗМІ одночасно, активно обговорюють і долю уряду Яценюка, і можливе призначення Бойка і Ахметова господарями окупованого Донецька і Луганська.

«А щоб мало не видавалося, для прокремлівських депутатів Верховної Ради, в хід йдуть «страшилки» Порошенка. Він прекрасно усвідомлює, що призначення Яресько – це відкритий виклик Путіну, і винними буде вже не тільки Гройсман і Порошенко, а й всі прихильники Путіна у Верховній Раді », - пише Небоженко.

Як вважає політолог, якщо Яценюк залишається на своїй посаді чи Яресько раптом стане прем'єр-міністром України, то на Ахметова, Льовочкіна і Бойка страшно образиться сам господар Кремля «великий» Путін.

«А поки за спинами українців йде брудний торг. Порошенко віддає Донбас і Луганськ Бойку йі Ахметову, видаючи це, нібито, за вимогу Меркель та інших європейських «друзів», а натомість отримує голоси регіоналів у парламенті для своєї «схеми». І тоді не важливо, хто буде новим прем'єр-міністром України - гуманітарій Гройсман, суворий Грицак, чи технар Луценко. Кабінет міністрів України це вже не врятує. Як і країну - від дострокових виборів », - пише Віктор Небоженко.

ХИТРЫЙ ПРЕЗИДЕНТ И ЕГО НАИВНАЯ УКРАИНА.Для того, чтобы сбросить премьер-министра Яценюка и назначить на его место сво...

Опубликовано Виктором Небоженко 14 марта 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
роман Показати IP 15 Березня 2016 09:48
ніхто нікому нічого не віддість, Україна - це не власність когось, а українська земля, яка належить народу.
cаня Показати IP 15 Березня 2016 10:30
Пороха на мило!!! Гнати жидокондитера, бо вже набридла ненажерлива свиня!
Рома Показати IP 8 Квітня 2016 09:39
Пороха гнати на карамель його нехай лучше веде повну демобілізацію ніж ху**ьою страдає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus