USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Правий сектор на Волині створюватиме штаби для референдуму

18 Серпня 2015 15:46
Для того, щоб зібрати достатню кількість підписів для проведення всеукраїнського референдуму, на Волині представники Правого сектора розпочнуть створення штабів.

Про це йшлося під час прес-конференції керівництва Правого сектора Волинської області 18 серпня у Луцьку.

Як розповів керівник політичної партії Правий сектор у Волинській області Сергій Дружинович, на Волині ініціюватимуть створення штабів щодо референдуму. З його слів, як політична партія Правий сектор не братиме участі у найближчих виборах, адже систему неможливо змінити, одночасно підтримуючи її.

Він наголосив, що Правий сектор не планує влаштовувати третій Майдан чи збройні конфлікти, а користуватиметься законним методом . Головне завдання наразі – зібрати три мільйони підписів по Україні для того, щоб ініціювати референдум.

Раніше лідер партії Дмитро Ярош повідомляв, що на референдум планують винести питання про недовіру до влади, визнання АТО війною, повну блокаду окупованих територій, легалізацію добровольчих підрозділів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯЦЕНЮК ВІДЗНАЧИВ СВІЙ ПЕРШИЙ МІЛЬЯРД, ЗАРОБЛЕНИЙ НА ВІЙНІ, - МОЧАНОВ

Нагадаємо, нещодавно голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін заявив, що поки президентом України є Петро Порошенко, ніхто з команди побіжного екс-президента Віктора Януковича не сяде за ґрати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Волинь Показати IP 18 Серпня 2015 17:51
Ніяких змін у країні за рік не відбулося : одна банда змінила другу банду при владі. а третя банда чекає своєї черги. Яценюк під час війни на донбасі став мільярдером ( Олексій Мочанов). Сім"я поршенків подвоїла статки. Кругом корупція і брехня . Олігархи відчувають свою безнаказність і вседозволеність ( хіба декілька вже на небі) , державна система смердить несправедливістю, проклята людьми. І не видно світла у цій темноті. Україно, вставай ! Слава Україні !!!
Анонім до Волинь Показати IP 18 Серпня 2015 18:06
Якщо ти не зрозумів, то завдяки твоїм останнім закликам і Україна досягла усього, що ти перечислив вище.
ДАВНО Показати IP 18 Серпня 2015 19:02
почніть з себе ! чесно публічно е багато людей які пройшли АТО. підуть на вибори -правда якщо вони відбудуться.
ВОНО до ДАВНО Показати IP 18 Серпня 2015 21:22
як підуть так і вийдуть. бо не гоже голодранцю з панами поряд сидіти
ДАВНО до ВОНО Показати IP 18 Серпня 2015 22:04
а зараз неголодранець :-крім рошен тудей :-куля влоб- і рабіновічі? може воно ПАН чи підпанок незнаю.
Анонім Показати IP 19 Серпня 2015 11:06
Треба зробити націоналізацію, повернути все награбоване державі, тільки як це зробити?
Наталія до Анонім Показати IP 19 Серпня 2015 15:52
Добровільно всім багатіям здати все награбоване у простих людей державі ....... тільки такого ніколи небуде, бо важко віддати все що прийшло як з неба впало.
ку Показати IP 19 Серпня 2015 20:27
От підуть всі герої ато на вибори, виграють, що далі? Вони що економісти, професіонали держ управління... чи ви пропонуєте у багатих все забрать і поділить і тоді буде щастя, так от поспішу вас розчарувати, що стане ще гірше того щотоді точно жодногр інвестора не зайде.
ДАВНО Показати IP 19 Серпня 2015 20:32
була колись така собі ПОРА -яка стала рушійною силою першого майдану ! як виявилося пізніше це був проект російского фсб і укранського сбу і насиляли цю пору агенти фсб на чолі з тернопільским рагулем Каськивим-який обікрав народ Украіни і зараз в розшуку . Тому задаю собі питання а що заважало чи заважае російским спецслужбам створити тоі чи зараз любу політсилу для виконання інтересів россі- як виявляеться нічого ні тоді не зараз -люстрація непроведена .-а проблема залишилася дуже серйозна. -так що перед тим як іти відавати голос на виборах 7-раз треба подумати -порадитись і через подумати щоб приняти рішення .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus