USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Президент може звільнити Клімчука з посади, - ЗМІ

17 Жовтня 2013 14:38
Голову облдержадміністрації Бориса Клімчука можуть звільнити з посади. Про це пише видання «Капітал» із посиланням на власні джерела.
Зокрема, очільник Волині - один із п’яти голів облдержадміністрацій України, яких можуть звільнити із займаних посад.
Про це стало відомо під час засідання Ради регіонів. Президент Віктор Янукович пообіцяв, що згідно з підсумками 2013 року відносно неефективної роботи голів ОДА будуть прийняті жорсткі рішення.
Зокрема, президент заявив, що до голів обласних державних адміністрацій накопичилося багато запитань, а щодо роботи деяких із них - дуже негативні висновки.
«Якщо наші голови не відповідають цим критеріям і оцінкам (ефективної роботи), прийматимемо рішення і готуватимемо пропозиції. Нікого не треба умовляти працювати. Ми досить багато вже пройшли разом, щоб не розуміти, здатний працювати чи ні», - сказав він.
Янукович не конкретизував, до роботи яких саме голів ОДА є претензії. Проте джерело «Капіталу» в апараті одного із заступників голови адміністрації президента стверджує, що зараз є серйозні претензії до роботи голів п'яти облдержадміністрацій: Волинської, Закарпатської, Львівської, Сумської і Херсонської.
«Поки складно сказати, чи загрожує їм швидке звільнення, проте питань багато, і не виключено, що хтось із губернаторів позбудеться посади», - стверджує співбесідник видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
лучанин Показати IP 17 Жовтня 2013 14:42
нічого страшного - завезе чемодан із баблом і все буде добре це ж не перший раз
Гость Показати IP 17 Жовтня 2013 14:49
З його статками може йти на пенсію, життя безхмарне собі і своїм чадам у пятому поколінні забезпечив.Тільки перед Богом ні.
Лучанин Показати IP 17 Жовтня 2013 15:54
Не розумію , тільки тиждень назад був на другому місті серед найкращих губернаторів , вже в п'ятірці найгірших опинився що не догодив нашому любому президенту , можливо не дав відібрати завод Мотор по доброму .
Волинянин Показати IP 17 Жовтня 2013 16:17
Давно пора!Реформи на Волині-суцільна показуха дерибан та корупція,в т.ч. політична. Але бабло перемагає зло.
лучани Показати IP 17 Жовтня 2013 16:39
Давнопора. Цей клоун сидить перед людьми кривляється,хамить, бреше та несе глупості. Вже давно апарат облдержадміністрації сміється з нього поза спиною.
Амєлія Показати IP 17 Жовтня 2013 16:50
Як не стелись низенько- всьому є кінець.Жаль що не зробив нормальні дороги на Волині.
міра Показати IP 17 Жовтня 2013 16:56
Двох хамів для однієї держави забагато. Той, що вище, читає по писаному, то хоч в ефірі не хамить. А цей царьок давно міри не знає.
Александр Показати IP 17 Жовтня 2013 17:25
А вот здорово бы было, если вместо Климчука у нас "головували" мира с Гостем и лучанами с волынянами. Они бы: не хамили, не кривлялись, не брехали, не несли глупости, не возили бы бабло, не обеспечивали себя и своих чад...Они бы точно сделали дороги! "Мечты, мечты, в чем ваша сладость..."
vlad Показати IP 17 Жовтня 2013 18:46
Згідний з Вами Олександре. З них жовч б`є фонтаном, як легко гадити, і обливати брудом. Убогі,і нещасні істоти.
Корінний лучанин Показати IP 17 Жовтня 2013 19:52
Шановні коментатори ЧОГО СПИСИ ЛАМАЄТЕ? ТУПО ЗАБУВАЄТЕ те, що Клімчука ніхто не обирав. Голів ОДА призначає ПРЕЗИДЕНТ! ПРИЗНАЧАЄ ТА ЗНІМАЄ! В УКРАЇНІ ДІЄ ІНСТИТУТ "СМОТРЯЩИХ"!ОТ "СМОТРЯЩИМ" ПО ВОЛИНІ і поставлений Клімчук Б.П. зі своїми повноваженями! Якщо буде інший ПРЕЗИДЕНТ тоді може буде по-іншому, а зараз так як є.
катя Показати IP 17 Жовтня 2013 20:11
..вирішує питання тільки за бабло....кричить про вирішення проблем справою честі....а виходить честі то нема
дідо Показати IP 18 Жовтня 2013 07:04
Краще б Башкаленка призначили головою.
cheffi до дідо Показати IP 18 Жовтня 2013 15:06
Того дебила???Ви що , зовсім....?То ж злодюга вищої категорії.
Всі до дідо Показати IP 22 Жовтня 2013 10:44
Вам що нехватає в голові?Якого Башку?
журналіст Показати IP 18 Жовтня 2013 08:01
Усі біди Волині почалися з того, що Клімчук все оцінює через ідеологію – феномен епохи, що канула в історію. Навряд, чи хто в змозі допомогти йому злізти з цієї дохлої конячки, що, очевидно, прискорює кінець віхи його біографії. Керівник такого масштабу чомусь не може зрозуміти, що ідеологічні штампи промислової епохи покидають політику. Політика, яка перейшла в русло нових завдань, будується на нових поняттях. В області все замкнуте на «ручне управління». Депутатський значок став просто знаком розпізнавання, як погони ротного старшини. Зала представницької влади області стала тим місцем, де просто оформляються рішення, завчасно прийняті Борисом Клімчуком, а депутатство – способом влаштування особистих справ. Усе, як при радянській владі. Клімчук з наймитом Войтовичем повторили шлях, пройдений КПРС: створена місцева «вертикаль» влади, одноосібно ігнорується і знищуються паростки громадянського суспільства, душиться місцеве самоврядування, є правляча партія, є псевдоеліта, а замість блату - махрова корупція. Як у приватній лавці. Це вбиває ініціативу і породжує паніку, адже лише Борис знає, що і як робити.
Корінний лучанин до журналіст Показати IP 18 Жовтня 2013 08:50
Шановний Журналісте,Клімчук з Войтовичем нічого не повторили!В Україні зараз панує ось такий устрій, встановлений ПР. При владі так і залишаються люди з КПРС. Ви ж це знаєте! В нас нічого не змінилося в суспільстві суттєвого. Таку країну, з таким потенціалом розвалили, розікрали та зробили народ бідним. І ЦЕ НАЗИВАЮТЬ РИНКОВОЮ ЄКОНОМІКОЮ. ЧОМУСЬ СПОДІВАЛИСЬ ЩО ПРИВАТНИЙ КАПІТАЛ БУДЕ ЕФЕКТИВНІШЕ ПРАЦЮВАТИ, але наспрвді вийшло все по другому. Очевидно, його сутність зовсім інша(не хочу тут Маркса згадувати). Україна стала однією із найкорумпованіших країн світу! Це є ТРАГЕДІЯ! Колись Клінтону(90-іроки) ЦРУ надало даніпро величезну корупцію в країнах СНД,туди попала і Україна.США зробили зауваження Україні, Росії. Але ніхто нічого не робив- просто пропустили повз вуха і далі крали та неймовірно збагачувались. У нас це називалось - РОЗКРУТИВСЯ! А народ бідував. Не виплачувались зарплати місяцями та роками! А при владі були КОЛИШНІ ЛЮДИ (комуністи) з партійними квитками і вони зараз керують. ЗГРУПУВАЛИСЬ, притягнули своїх родичів і створена така вертикаль влади. Набрані українською владою борги лежать тяжким тягарем на плечах народу!
Александр Показати IP 18 Жовтня 2013 10:01
При поляках - плохо, при России - плохо, при Советах - плохо, при независимости - плохо...ну что это за судьба такая! Добрая няня нам нужна, "колискові співати", попу подтирать, ложку в рот засовывать, а урожай, даст Бог, и сам вырастет...а мы хорошие, бедные - но честные, благородные, высококультурные, работящие, с флагами в вышиванках ходим, песни геройские поем, с факелами в масках ходим, а нас никто не любит и не дает денег. Живем в тупом и жадном окружении...((( Давайте еще поплачемся, побьем челом, и попросим Евросоюз прислать доброго пана для развития присущих каждому свидомому украинцу демократии и справедливости!
Корінний лучанин до Александр Показати IP 18 Жовтня 2013 10:48
Шановний Олексадре,ну не треба перекручувати та все ставити з ніг на голову!ХТО КАЖЕ що НЕЗАЛЕЖНІСТЬ це погано!? Хто плачеться!?РОЗБЕРІТЬСЯ СПОЧАТКУ ІЗ СОБОЮ та ЗІ СВОЇМИ ДУМКАМИ!!! МОВА зовсім про інше про становлення держави, про можливості які були на старті і про безвідповідальність влади і про виборця, який ще не є таким амбітним та зрілим!І не треба тут " упрікати" що ходять у вишиванках та з прапорами(у свята ходять!). При РОСІЇ добре?Це "ДОБРО" боком всі вилазить!
Александр до Корінний лучанин Показати IP 18 Жовтня 2013 11:08
ОК, пусть будет этот организованный скулеж не плач Ярославны, а просто "думи мої, думи, лихо мені з вами, нащо стали на папері сумними рядами?..." А я разбираюсь со своими, как вы и просили, на том и покончим:)))
Вася Показати IP 18 Жовтня 2013 14:08
А ще можемо станцювати ..... !!!
Я Показати IP 18 Жовтня 2013 14:22
Вася, браво!
Pavel Показати IP 18 Жовтня 2013 21:57
А Клімчука поважаю, з тим бидлом що зараз при владі тільки так жостко треба спілкуватись. Ну поставлять вам якогось зека з Донбасу який буде витягувати лише бабло з регіону побачимо як потім заспіваєте. А кого ставити??? Навіть тебе ставити ... да да тебе то тиж будеш думати як набити карман, а БК вже якось не бідний то більше шансів що про регіон подумає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus