USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Прогнозували перемогу Зеленського», – директор Українського інституту майбутнього

15 Серпня 2019 09:58
Перемога Володимира Зеленського на цьогорічних президентських виборах була прогнозованою, адже це був останній рік, коли середній український клас міг висунути свого кандидата.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповів директор Українського інституту майбутнього Віктор Андрусів.

«У нас є опублікований у 2017 році прогноз, де ми пишемо, що 2018 – це останній рік, коли середній могутній український клас, який робив Революцію гідності у 2014 році, може висунути свого кандидата», – зазначив Віктор Андрусів.

Читати більше: Директор Українського інституту майбутнього у Луцьку – про закінчення війни, новий парламент та Зеленського. Інтерв’ю

З його слів, на той момент в інституті думали, що це буде Святослав Вакарчук, але коли стало зрозуміло, що Володимир Зеленський розглядає можливість участі у виборах, то стало зрозуміло, що він переможе.

«Оскільки ми це прогнозували, то допомагали йому якимись нашими думками, порадами ще задовго до старту президентської кампанії», – каже аналітик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Степан (Крымчанин) Показати IP 15 Серпня 2019 10:34
"...середній могутній український клас" -??? А он есть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus