USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Проросійського президента ПАРЄ виключили зі складу його політичної групи

28 Червня 2017 13:51
Політична група ЄНП у Парламентській асамблеї Ради Європи на зустрічі в середу більшістю голосів схвалила рішення про виключення зі свого складу президента асамблеї Педро Аграмунта.

Про це повідомляє зі Страсбурга кореспондент "Європейської правди".

За виключення проголосувала більшість присутніх депутатів. Варто зазначити, що на позачерговому засіданні було менше депутатів ніж зазвичай.

Ініціатором відставки стало Бюро ЄНП. Членам групи повідомили про листування голови групи Акселя Фішера із президентом ПАРЄ, під час якого останній заявив, що вважає незаконними рішення групи ЄНП (детальніше про це читайте в статті "Аграмунта по осені знімають").

Виключення депутата з групи – крайній захід, що застосовується доволі рідко і лише в разі жорсткого конфлікту. В історії асамблеї ще не було випадку, коли політична група виключала зі свого складу діючого президента.

Нагадаємо, Парламентська асамблея Ради Європи схвалила рішення про внесення змін до власного регламенту, дозволивши змістити з посади президента Педро Аграмунта.

Сам Аграмунт залишив Страсбург попри те, що за посадою мав зобов’язання лишатися до завершення сесії ПАРЄ.

Аграмунта звинувачують у хабарництві й корупції за лобіювання інтересів Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus