USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Причини смерті Чорновола визначити можливо, – прокурор

3 Червня 2011 11:53
Прокурор Києва Анатолій Мельник вважає за можливе встановити причину смерті В'ячеслава Чорновола за результатами повторної експертизи.
Про це він заявив на прес-конференції у п'ятницю, – пише Українська правда.
«Сьогодні медицина є сучасною, і я думаю, що це можливо», – сказав прокурор, відповідаючи на запитання, чи можливо встановити причини смерті, зважаючи на те, що з моменту самої смерті пройшло вже більше 10 років.
Мельник розповів, що спілкувався з експертами, які сказали, що сподіваються «отримати деякі відповіді після проведення експертизи».
За словами прокурора, повторна комісійна судово-медична експертиза тіла Чорновола триватиме від двох до шести місяців і допоможе усунути «деякі протиріччя у доказовій базі по кримінальній справі (за фактом загибелі Чорновола), а також допоможе більш об'єктивному розслідуванню, і сприятиме встановленню характеру тілесних ушкоджень».
Він підтвердив, що ексгумація тіла Чорновола була проведена після 5-ї ранку 2 червня, згідно з попередніми письмовими дозволами на її проведення від синів Чорновола – Тараса та Андрія.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus