USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутатати-«укропівці» прийматимуть громадян щодня

17 Грудня 2015 11:27
Луцькі депутати від політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» здійснюватимуть прийом громадян не лише у визначені дні, а й кожного робочого дня.

4 з 15 обранців громади здійснюватимуть прийон громадян на базі Офісів розвитку кварталу Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», який вже з січня буде називатися «Тільки разом».

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Так, за кожним з округів у Луцьку «закріплений» свій депутат, до якого і можуть звернутися мешканці міста.

Зі слів голови фракції УКРОПу в Луцькій міській раді Ігоря Поліщука, наразі головне завдання депутатів – це напрацювання механізмів щодо вирішення проблем міста, налагодження максимальної співпраці з громадою, боротьба з корупцією та зловживаннями.

«Депутати від «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП» будуть контактувати та приймати усіх мешканців міста, незалежно від того, від якого округу обрані – зазначає Ігор Поліщук. – Для зручності лучан ми організували прийом громадян на базі Офісів розвитку кварталу Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», який вже з січня буде називатися «Тільки разом». До слова, четверо наших депутатів прийматимуть громадян не лише у визначені дні, а кожного робочого дня, адже працюють в Офісах розвитку кварталу».

Нагадаємо, що у міськраді працює 15 «укропівців», створена найчисельніша фракція. До речі, якби вибори відбувалися за мажоритарною системою, то УКРОП мав би 41 з 42 депутатів у представницькій владі обласного центру.

Графік прийому громадян депутатами подаємо нижче.


Фото Ксенії Букіної
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus