USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пацієнт буде отримувати повідомлення з сумою, яку держава заплатила за його прийом у лікаря, – МОЗ

17 Жовтня 2021 22:30
У МОЗ заявили про бажання налагодити систему охорони здоров'я так, щоб кожен пацієнт, після надання йому медичної допомоги був повідомлений про те, у яку суму грошей це обійшлося державі.

Як інформує Радіо Свобода, про це повідомив голова МОЗ Віктор Ляшко.

За словами Ляшка, це допоможе для офіційної звітності, оскільки в такому випадку абсолютно кожен прийом пацієнта у лікаря буде вноситися в електронну систему охорони здоров'я.

Так звана система «пост-чеків» буде працювати шляхом відправки пацієнтові смс-оповіщення. У ньому буде вказано, скільки держава витратила на це грошей.

До того ж, за словами Ляшка, так громадяни будуть наочно розуміти, які саме медичні витрати покриває держава, і на що йдуть їхні податки.

Нагадаємо, міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко закликав українців вакцинуватися від коронавірусу і не вірити ніяким фрікам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Громадяни України Показати IP 17 Жовтня 2021 22:53
А для чого це людям ? Вам треба - то самі собі і присилайте СМСки ! Або у свою декларацію тоді вносьте розмір хабарів і взяток ! В Конституції чітко записано, що медичні послуги надаються державою безплатно ! Якщо хватить сміливості - вносьте зміни в Конституцію !
Ляшко не прізвище Показати IP 17 Жовтня 2021 23:50
Що воно курить? Але явно щось приймає для расширєнія сознанія.
Аякже Показати IP 18 Жовтня 2021 00:14
"Нагадаємо, міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко закликав українців вакцинуватися від коронавірусу і не вірити ніяким фрікам."(С), "Фрік (англ. freak — потвора): людина, що вирізняється яскравим, незвичайним, екстравагантним зовнішнім виглядом і зухвалою, найчастіше епатажною, поведінкою. Ф. володіє неординарним світоглядом, який є результатом відмови від соціальних стереотипів."; коронавірусна вакцина (ніяк не вакцина від коронавіруса, бо вона не захищає від коронавіруса) не досліджена остаточно, не пройшла всіх необхідних випробувань, має доведені суттєві побічні наслідки, а отже вакцинація є ніщо інше як досліди над людьми що заборонені в усьому світі якщо пацієнт не дає на це згоду. Виходить що міністр має людей які борються за своє життя та здоров'я за прямий переклад цього слова або через свою неосвітченість за опис, що є прямою протилежністю йому. Це ще раз доводить що МОЗ люди як особистості не цікавлять, лише як піддослідні.
дідо Показати IP 18 Жовтня 2021 06:35
нехай привикають, скоро оплачувати будуть зі своєї кишені
Ланог Показати IP 18 Жовтня 2021 21:19
Держава чи платники податків?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus