USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Пустовіт не хоче на колишню посаду

12 Червня 2014 16:58
Голова Волинської облдержадміністрації не виключає, що він уже ненадовго залишиться у кріслі очільника області. Однак, у разі звільнення, переконує, що на посаду, яку донедавна займав у Луцькій міській раді, не повернеться.

Про це стало відомо під час звіту голови Волинської ОДА Григорія Пустовіта за 100 днів його роботи сьогодні, 12 червня.

Він зазначив, що рішення про зміну керівника ОДА приймає президент. І від його рішення залежить, хто буде очільником облдержадміністрації. Досі нове керівництво країни про будь-які посади перемовин із Григорієм Пустовітом не вело.

«Ми всі чекаємо рішення президента, як далі будуть відбуватися зміни у країні, в тому числі й кадрові. Офіційної розмови зі мною ніхто не вів. Перемогла нова влада. Посади – їх рішення. Все залежатиме від створення коаліції. Якщо «Батьківщина» буде у новій владі і мені запропонують посаду,

то я готовий цю пропозицію розглянути, але після консультацій з керівництвом партії», - повідомив він.

Натомість, у разі свого звільнення, Григорій Пустовіт переконує, що не повернеться на посаду секретаря Луцької міської ради, на якій його нині замінив інший представник луцького БЮТу Сергій Григоренко.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що квотний принцип призначення голів ОДА вже найближчим часом скасують. У багатьох губернаторів, які прийшли у виконавчу владу під патронатом «Свободи» і «Батьківщини» з приходом Порошенка можуть виникнути серйозні проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Лучанин Показати IP 12 Червня 2014 18:36
Крім посади Президента решта владних крісел в центральній владі і на Волині під висуванцями "Батьківщини". До пори, до часу.
лемко Показати IP 12 Червня 2014 19:11
"...Якщо «Батьківщина» буде у новій владі і мені запропонують посаду, то я готовий цю пропозицію розглянути...", а без посади цей замполіт ну просто не зможе жити.
Анонім до лемко Показати IP 13 Червня 2014 07:21
Ага) Для нього є посада в зоні АТО !!!)
стас Показати IP 12 Червня 2014 19:12
Ну коли цей бездар вже зникне з політичної арени????!!!!
чув Показати IP 12 Червня 2014 19:30
На запитання, чи пропозиція крісла голови ОДА або партійна діяльність, відповідь - партія! То про що можна казати... Там часом у спальні біля ліжка портрет ЮВТ не стоїть?:)))
Лучанка Показати IP 12 Червня 2014 20:04
Таких бездарів тьма-тьмуща у владі, пора уже робити чистку і посилати їх далекоооооо-далекоооооо!!!!! Добре, хоч Карпюком уже прокуратура займеться, може хоч той згине з політичного олімпу!!! Господи, спаси і сохрани Україну від усіх недоумків, нехай пасуть корови. а до політики і влади не лізуть!
Анонім Показати IP 12 Червня 2014 20:09
гнати тих бют сраною мітлою
Петро Бахівський Показати IP 12 Червня 2014 21:15
Прошу не ображати Карпюка. Дай-БОГ щоб ще хто-небудь зробив для Ковельщини більше, ніж Карпюк при всіх його недоліках...А стосовно БЮТу..Вони всі уже архівна пиль..........
там була і чула Показати IP 12 Червня 2014 21:56
Народ, та вам ніхто не вгодить, ні клімчук, ні башкаленко, ні тепер пустовіт. ви ж попередніх німали, а тепер і цей вам не такий. я не за пустовіта, але якби вас кинули очолити ода в пероід революції, війни, і цікаво чи хто з нас справився. І кожен з нас має право на політичні вподобання, так само як і пустовіт за бют, чи башкаленко за пр. і це так має бути, якщо ти підтримуєщ ідеологію партії своєї. а пустовіту - респект. і на пресуха відбулась цікаво, і купа гострих питань було, і прямі та відверті відповіді. порада пустовіту не читати цих коментів, а якщо читати, то нафіг не реагувати на окремих придурків
ОДА до там була і чула Показати IP 12 Червня 2014 22:03
Ага, прям його кинули на цю посаду. Сам поперся, аби була можливість отримати відповідний ранг держслужбовця та перерахувати собі пенсію. За ради цього він здатен і чоботи Порошенкові лизати.
Колік Показати IP 12 Червня 2014 22:37
Ці пси служать Жульці ,а не Україні.Гнати їх і духу слухати.
Лучанка Показати IP 12 Червня 2014 23:07
а де башкуленко? у маскві?
Родюк до Лучанка Показати IP 12 Червня 2014 23:08
яніку туфлі полірує вусами
ПустомуВіту Показати IP 12 Червня 2014 23:49
Пустовіт : "і мені запропонують посаду". Непритємна особа. Жити по новому - це усунути пристосуванців, хапуг і брехливих Юліних "кадрів" з подвійною мораллю. Жити по новому - це припинити брехати і красти по старому!
преса Показати IP 13 Червня 2014 07:44
Вельми невдалий "звіт" за 100 днів роботи. Година даремної говорильні, яку можна було коротко (окремими тезами) внести в прайс-лист, позаяк все сказане було в ЗМІ і чогось нового ніхто не почув. Це - промах прес-служби, хоч в загальному вона працює добре. Ну, і, як завжди, кілька безглуздих запитань від слабоокультуреного Ватащука (аби нагадати, що він є), який знову зявився в громадському місці в довгих трусах і з волохатими ногами, і двох журналісток з радіо. Обидві вони стоять на 3 щаблі нижче доярок кологспу "40 лєт Октября". Використавши першу непродуктивну годину, можна було б влаштувати цікаву дискусію типу "круглого стола". Після таких "прес-конференцій" зникає бажання взагалі їх відвідувати.
знаючий Показати IP 13 Червня 2014 08:00
Наступного тижня буде призначений новий голова ОДА і будуть звільнені чиновники, призначені на посади по квоті "Свободи" (усі!) і "Батьківщини" (на 70-80%). Серед них - начальник управління лісового господарства області Мазурик і перший заступник - тимчасовець Кудрявцев.
Андрій Показати IP 13 Червня 2014 08:07
По-моєму, дивно якось звучать з уст державного службовця такого рангу слова про дозвіл партії на служіння народу і країні.А може він просто невдало висловився?
шшшшш Показати IP 13 Червня 2014 08:18
Він висловився так, як думає, тому, що вони прийшли до влади не чесним шляхом, а "боєм під єгідою партії" і думають, що такі бездарі можуть керувати. Скоро це все закінчиться. Гнати їх треба і не тільки обласних , ай районних.
Мудрий Показати IP 13 Червня 2014 09:08
Слава Господу, що тих дурнів поженуть, може хватить розуму новому очільнику області набрати професйну команду і дотриматись елементарного-злодюг на вихід, а то те стадо баранів, яке зайшло в ОДА на крові небесної сотні-ганьба і позор на весь світ, з чемоданами на вихід, бандюки!!!
до до Мудрий Показати IP 13 Червня 2014 15:23
Не мудро ти пишеш. Тi що зайшли - ще нiчого не вкрали, а от тих що залишились вiд попередньоi влади i залягти треба добре пошебуршити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus