USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Путін заперечує свою заяву про надання нібито «Новоросії» державності

31 Серпня 2014 16:38
Президент Росії Володимир Путін не мав на увазі зміну статусу так би мовити "Новоросії", говорячи про необхідність початку переговорів Києва із терористами, - інформує ТСН.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков. "З'явилися трактування, що, мовляв, президент говорив про те, що це переговори про державність Сходу України.

Якщо просто почитати його заяву, то зрозуміло, що це не так. Президент говорив про ті самі інклюзивні переговори, необхідність яких була акцентована досить давно ще у документах, які підписувалися у самих різних форматах", - сказав прес-секретар Путіна.

Відповідаючи на питання, чи повинна так би мовити "Новоросія" залишитися у складі України і чи повинна Україна вирішувати питання про її статус, Пєсков сказав: "Звичайно, Україна може домовитися з Новоросією, взяти до уваги інтереси населення Новоросії, і тільки таким чином може бути досягнуто політичне врегулювання".

Нагадаємо, що 31 серпня в інтерв'ю програмі "Воскресное время" на "Первом канале", Путін сказав: "Потрібно негайно приступити до субстантивних, змістовних переговорів, і не з технічних питань, а з питань політичної організації суспільства та державності на південному сході України з метою безумовного забезпечення законних інтересів людей, які там проживають".

Зазначимо, що Росія продовжує військове вторгнення в Україну. 27 серпня на територію України ввели регулярну російську армію. Провідні країни світу вже визнали це вторгненням, а деякі навіть назвали його повномасштабною війною. Росія, своєю чергою, продовжує не визнавати присутність своїх військ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Українка Показати IP 31 Серпня 2014 17:55
дИБІЛ пУТІН
Анонім до Українка Показати IP 31 Серпня 2014 20:26
на себе подивись УМНІЦА
Українка до Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 11:03
Я знаю що я УМНІЦА міг би і не нагадувати,а путін дибіл і ти доречі теж!
Анонім Показати IP 31 Серпня 2014 20:47
Бред сумасшедшого
титушко Показати IP 31 Серпня 2014 23:16
если судить по курсу $ порошенко в минске проиграл баронесса не поддержала.завтра уходит глава нацбанка.не хочет повторить судьбу Семенченко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus