USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Донецькі сепаратисти відмовилися переносити «референдум»

8 Травня 2014 15:46
Донецькі сепаратисти, які захопили Донецьку ОДА, вирішили не переносити свій "референдум" з 11 травня.

Про це заявив заступник лідера сепаратистів Мирослав Руденко, - повідомляє "Українська правда". "Референдум буде 11 травня", - сказав він телефоном.

Нагадаємо, Путін у середу закликав бойовиків на Донбасі перенести намічений на 11 травня "референдум". Сепаратисти вже роздають у місті "бланки для голосування", на яких немає жодної голограми або печатки і ніяких засобів захисту.

Нагадаємо, СБУ в середу оприлюднила докази підготовки та координації Росією проведення "референдуму" щодо створенню "Донецької народної республіки" із заздалегідь відомими результатами.

Оскільки Українська держава не планувала проводити жодних референдумів, заява президента Росія Володимира Путіна про необхідність перенесення референдуму на сході України є нікчемною. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій , - повідомляє "УНІАН".

“Хочу з повною відповідальністю доповісти, що жодного референдуму Українська держава не планувала, більше того, жодного референдуму ні в Луганській, ні в Донецькій областях не готується і не може бути проведено. І тому неможливо перенести або ж відмінити те, чого насправді не існує. Це політична афера, політична акція, що була оголошена виключно з пропагандистською метою”, - сказав Парубій.

Також він додав, що заява Путіна щодо перенесення референдуму зумовлена тим, що в Кремлі зрозуміли, що жодного пропагандистського ефекту референдум не матиме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
йося моргенштерн Показати IP 8 Травня 2014 16:38
Все дуже просто. Відкрити спеціальну дільницю, будь-що, куди можна приносити "бюлетені", якщо ти не згодний, якщо ти за УКРАЇНУ. А потім ще й додрукувати з мільйон таких "бюлетнів" та показати 97% за Україну!!!
8888 Показати IP 8 Травня 2014 17:31
ЯКУ УКРАiНУ ВЫ БАЧИТЕ ВОЛЫНЯНИ. НЕВЖЕ ЯК В ОДЕСI.
alex до 8888 Показати IP 8 Травня 2014 21:29
Есть много здравомыслящих людей на Западе Украины, Вы правы Донбасс не террор, просто Донбасс референдумом не хочет повторить Одессу, но нынешняя проТимошеновская власть решила армией подавить это нежелание смиряться с жертвами мирных людей и руками наших соотечественников делает на Донбассе ежедневно маленькую Одессу. Но я надеюсь, что Украина останется единой, но только с новой властью, которая нас всех объединит!!!!
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Травня 2014 18:38
РЕЗУЛЬТАТИ ТАК ЗВАНОГО РЕФЕРЕНДУМУ ВЖЕ НАМАЛЬОВАНІ В МААЦКВІ. ЗАЛИШИЛОСЬ ЇХ ПРОКУКУРІКАТИ В ДАУНБАСІ
Дончанин до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Травня 2014 21:08
Поищи в инете либо в архивах СМИ результаты референдумов 1993 года (ОФИЦИАЛЬНОГО) в Донецкой и Луганской областях. Там довольно таки любопытные цифры по всем трем вопросам. Почему результаты этих референдумов не были имплементированы? А теперь по сути сказанного тобою - Почему киевская власть боится намечаемого референдума, а не возьмет его проведение под свой контроль, например, на уровне наблюдателей для предотвращения "фальсификаций"?
Анонім Показати IP 8 Травня 2014 21:16
У нас на Востоке ежедневно гибнут десятки мирных людей и по-круче чем на Майдане, и от кого, от собственных соотечественников. Не верьте своим СМИ, что у нас одни террористы-это миф, такая реакция возникла только после, т.н. АТО, еслиб ее отменили и рефирендум никакой не нужен. Если поставленная вами власть, кроме как расстрелом мирных людей и изоляцией городов, не найдет мирного пути урегулирования, то не знаю будут ли ваши кандидаты президентами, а нам Путин точно будет. Даже те, кто не хотел этого, уже будут просить его о помощи. И он здесь не виноват, он пользуется плодами деятельности нынешне власти! И поверьте, мы тоже за Единую Украину! Поддержите нас, т.к. зная, что Яцык и Турчинов люди Тимошенко, то эту кровожадную бездарную и.о.власть надо менять! И вообще, у нас ходит много разговоров, что эту кровопролитную заворушку на юго-востоке организовала Тимошенко, т.к. проигрывает! За Единую Украину!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus