USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Угоду про асоціацію України з ЄС ратифікували. ОНОВЛЕНО

16 Вересня 2014 13:07
Синхронна ратифікація угоди про асоціацію України з ЄС відбулася.

За відповідний документ проголосувало 355 народних депутатів, - пише Еспресо.TV.

Документ синхронно затвердили народні депутати України, а також їхні колеги із Європарламенту.

Синхронне голосування тривало в режимі телемосту.

"Вперше в історії нашого континенту мільйони людей повстали на боротьбу за право жити в європейській спільноті. Унікальну можливіть надає УА. Її ратифікація відкриває шлях до всебічного реформування України згідно з європейськими ціностіми. Сьогодні Угода буде одночасно ратифікована з ЄС. Цією угодою держава підкреслює свій вибір на користь майбутнього членства в ЄС", - заявив перед голосуванням Олександр Турчинов.

"Голосування за сьогоднішню ратифікацію є цивілізаційним вибором українців. Ми виправимо помилку, яка зроблена 350 років тому. Україна - це Європа - так сказав і зробив український народ. Під ціє угодою стоїть підпис всієї України і прикро, що вона скріплена кров'ю. Така плата за свободу за демократію і незалежність. Так зараз наші вояки
боряться на українську незалежність і цілісність держави. Підписання угоди і її ратифікації - це перший крок, це тільки початок великого європейського шляху", - зазначив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Нагадаємо, зі слів Петра Порошенка, ніколи Європарламент не ухвалював за такий короткий термін, не проводив так швидко підготовку до ратифікації Угоди про асоціацію. Шульц (Мартін Шульц – глава Європарламенту – ред.) організував все протягом двох тижнів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 16 Вересня 2014 13:11
якщо не приймуть закон про очищення влади , то ця ратифікація ломаного гроша не коштує
Анонім Показати IP 16 Вересня 2014 14:01
А вона і так нічого не коштує. Потрібно, нарешті, відчувати різницю між членством у ЄС і асоціацією з ЄС. Тим більше, що виконання економічної частини щодо зони вільної торгівлі з ЄС відстрочено до 31.12.2015 року.
Онанім до Анонім Показати IP 16 Вересня 2014 17:37
Почнемо з того, що Європа в односторонньому порядку відкрила нам свої ринки і дає змогу бізнесу підготуватися то роботи на європейському ринку в умовах конкуренції із європейськими виробниками вже зараз. Європейські країни не один рік йщли до успіху. Візьмемо до уваги Польщу. На Волині багато людей возило на продаж до Польщі відра та цвяхи - бо в них і цього не було в 90-ті. Який у них стан зараз? Будемо старатися - то і в нас буде все добре.
Анонім до Онанім Показати IP 16 Вересня 2014 20:31
А що наш бізнес може Європі запропонувати ? Весь наш бізнес сидить на контрабанді та імпорті з тієї ж Європи. Як долар дорожчає, так ціни у нас зростають. А ринки, якщо і відкриють - будуть квоти і інші обмеження. Вони вже і так півроку відкриті - відчули "пакращення" ?
велосипедист Показати IP 16 Вересня 2014 14:21
Раз ми вже такі раді і вже Європа, то що мені заважає купити собі авто на європейській реєстрації і їздити на ньому скільки захочеться без всякого оформлення. А навіщо ? Ми ж у Європі. І якщо авто має європейські номери, то вони повинні будуть бути дійсними і на нашій європейській території. Тим більше на будівлі МЗС у Києві та у кабміні прапори ЄС поряд з державними давно почепили. А на вул. Рівненській Голєва давно усіх вітає у європейському Луцьку. А що, створимо ініціативну групу і напишемо листа у Кабмін. Вдаримо європейськими автомобілями по нашому бездоріжжю, нехлюйству і бюрократизму.
Луцьк до велосипедист Показати IP 16 Вересня 2014 15:58
Голєва в Європі вже б сиділа у тюрмі за її подвиги.... одна будова чого варта в історичній частині. І плювать на все. Що змінилось?
Лянка Показати IP 16 Вересня 2014 14:23
За ратифікацію не голосували комуняки в т. ч. "ненаш" Адамчик Мартинюк.А , Ви, поліщуки і далі голосуйте за комуняку -гіляку.
Полішук до Лянка Показати IP 16 Вересня 2014 17:39
Якби оце ч м о було з мого села - мені було б соромно..
йфяціч Показати IP 16 Вересня 2014 15:19
слава майдану, якби не гаврилюк, парасюк семенченко онищенко ярош, не ці хлопчаки ми б ще 20 років чекали членства з ЄС https://www.youtube.com/watch?v=675qGbDExn4
Реаліст Показати IP 16 Вересня 2014 15:53
Ну то тепер треба європейські зарплати, європейську якість пального, дорогги, послуги і товари, европейського зразка політиків... бо ціни, податки, пенсійний вік ми вже маємо майже європейські.
Ирина Показати IP 16 Вересня 2014 22:27
выгляну на вулицю- них. нема, пидманула влада знову, мля, знову пидвела... хер, а не дороги. хер, а не европа. пока сами не наведем порядок, никака европа нам не поможет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus