USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

РФ відклала візовий режим з Україною

17 Січня 2015 18:01
Росія відклала рішення про в'їзд громадян України лише за закордонними паспортами.

Про це заявив в інтерв'ю одному з російських телеканалів керівник федеральної міграційної служби Росії Костянтин Ромодановський, передає Еспресо.TV з посиланням на "Апостроф".

Прийняте рішення він пояснив "складною ситуацією в Україні".

Ромодановський додав, що на територію Росії українці як і раніше можуть в'їжджати за внутрішніми паспортами, але для їх подальшого перебування та здійснення трудової діяльності в Росії їм тепер потрібно придбати патент.

При цьому він зазначив, що жителі південно-східних областей України, які звернулися за отриманням тимчасового притулку, можуть працювати без будь-яких дозвільних документів.

Нагадаємо, раніше радник президента Росії Сергій Глазьєв заявляв, що не виключає запровадження візового режиму для громадян України у разі підписання країною Угоди про асоціацію з ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus