USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Рокіровку» Чикида ‒ Зайченко не затвердили

12 Березня 2012 16:21
Екс-начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Миколу Зайченка не призначили на посаду директора Школи вищої спортивної майстерності. Депутати облради не звільнили теперішнього керівника закладу – Петра Чикиду.
Про це йшлося 12 березня під час 10-ої сесії ради.
Голова ОДА Борис Клімчук перед обговоренням звільнення Чикиди сказав, що Зайченко збирається працювати дуже ефективно і серйозно.
А «регіонал» Олександр Курилюк висловив здивування винесенням питання на порядок денний сесії. Мовляв, контракт з ним закінчився 7 березня. Голова юридичного відділу ради Інна Міщук повідомила, що угода наразі пролонгована до 12 березня.
«Біло-сердечний» Євген Недищук зачитав звернення від тренерів школи, які просили не міняти керівника за три місяці до Олімпіади-2012.
«Свободівець» Анатолій Вітів вважає, що йдеться про влаштування на роботу Зайченка. «Ми розуміємо, що обласна адміністрація шукає роботу. Тут комусь захотілося устроїти людину на роботу. Може, продовжити контракт з Чикидою», ‒ запропонував він.
Клімчук зауважив, що Зайченко пішов з посади начальника управління, зокрема, й через ШВСМ. «Через організацію роботи в школі. Дітей наших знаходили у Вінниці, Харкові… Їх порозкидали-пороздавали», ‒ відзначив чиновник.
Водночас він висловив переконання, що погані результати Зайченка на новій посаді призведуть до його звільнення.
Натомість Ігор Гузь впевнений, що до думки тренерів треба прислухатися. Мовляв, фахівці не просто так звернулися. «Чикида з Зайченком ніколи не розберуться між собою і сидять зараз по різні кутки залу», ‒ каже депутат.
На його думку, Клімчук помилиться, якщо контракт підпишуть із Зайченком. «Свого часу десятки людей вступилися за директора обласного ліцею Павла Боснюка. Те саме зараз. Якщо вам потрібно кудись призначити Зайченка, то зробіть його третім заступником Карнаухової (начальник обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Галина Карнаухова, ‒ «ВН»)», ‒ з усмішкою сказав «фронтовик».
Натомість Клімчук вважає, що проблеми не тільки в кваліфікації Чикиди. Мовляв, у волинському спорті багато недоробок. Для прикладу, він знову розповів, що місцеві спортсмени «продаються» в сусідні області.
Зрештою, депутати проголосували і прийняли рішення не звільняти Чикиду.
На пропозицію «регіонала» Андрія Мельника обранці громади проголосувати ще раз і знову вирішили не звільняти директора.
Після словесної перепалки, під час якої «фронтовик» Василь Столяр висловив ідею розглянути на наступній сесії кандидатуру «третьої» людини, питання звільнення Чикиди зняли з розгляду сесії.
Після завершення сесії Клімчук попросив Зайченка та Чикиду зайти до нього в кабінет, аби поговорити «про волинський спорт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
4 Показати IP 13 Березня 2012 11:39
директора ліцею звати Павлом а не Петром,виправте
Мирослав Ватащук до 4 Показати IP 13 Березня 2012 13:00
Дякую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus