USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Романюк подякував попередникам

7 Грудня 2011 18:25
У Палаці культури Луцька 7 грудня відбулися урочистості, присвячені Дню місцевого самоврядування. Участь у них взяли мер Микола Романюк, його заступники, керівники та працівники виконавчих органів, депутати Луцької міської ради, члени виконавчого комітету, колишні міські голови.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи муніципалітету.

Насамперед Микола Романюк привітав з Днем місцевого самоврядування луцьку громаду: «Саме громада є рушієм розвитку, визначальним фактором у прийнятті управлінських рішень. Приємно усвідомлювати, що і ми з вами – усі присутні в цьому залі, – роблячи свій внесок у розбудову рідного міста, є часткою його історії».

Також він подякував за роботу своїм попередникам – Луцьким міським головам: «Кожний із вас достойно пройшов свій нелегкий шлях на посаді очільника громади. Відповідальність, порядність, виваженість – це ті принципи, якими ви керувались у своїй роботі. Служіння громаді та розвиток рідного міста – ось основні засади Вашого управління».

Мер Луцька висловив вдячність депутатам міської ради та членам виконавчого комітету за «злагоджену діяльність і сумлінну роботу». «Без зайвих упереджень і з чистою совістю можу сказати, що ви своєю щоденною працею забезпечуєте добробут мешканців Луцька. Ваша діяльність, підкріплена довірою більшості членів територіальної громади, є свідченням ефективності нашої роботи», - наголосив Микола Романюк.

Микола Романюк побажав усім «міцного здоров’я, наснаги, кар’єрного зростання, задоволення від роботи – як морального, так і матеріального, благополуччя та достатку у сім’ях, непохитної віри у себе і нашу спільну справу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мажор Показати IP 16 Грудня 2011 13:49
Що тут дякувати. Получаєте даром зарплату, нехєра не робите, ще піаритесь на свято. Яке нахєр свято. До півтисячі штат міської ради. Афіхєть. Друга верховна рада. Не пора зверати удочкі. Скоротити дармоїдів наполовину. Ото була б подяка і бюджету з якого косите бобло, і людям які вас утримують. Нафік ви людям, всеодно нічого не робте. Органи місцевого самоврядування...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus