USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Росія виступає за нову Конституцію України

30 Березня 2014 14:37
Керівник МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що Москва пропонує спільно зі США і ЄС сформулювати загальні заклики до влади в Києві, щоб вона виступила з ініціативою загальнонаціонального діалогу, підсумком якого стане нова Конституція України, інформує «РадіоСвобода».

Як заявив Сергій Лавров в інтерв’ю програмі «Воскресное время» на «Першому каналі», російські офіційні особи пропонують спільно зі США і Євросоюзом «сформувати групу підтримки України та сформулювати загальні заклики до тих, хто зараз керує в Києві, щоб вони виступили з ініціативою загальнонаціонального діалогу, запросили всі без винятку політичні сили – звісно, не озброєних радикалів – і регіони до рівноправних переговорів».

Зі слів керівника МЗС Росії, підсумком цих переговорів має стати нова Конституція України, що «гарантуватиме федеративний устрій, підтвердить і закріпить позаблоковий устрій, що забезпечує права всіх, хто живе в Україні».

Крім того, Сергій Лавров висловив сподівання, що «ті дії, яких зараз вживає офіційний Київ щодо того, щоб заборонити радикальні структури, і домогтися безумовного виконання відомих домовленостей про здачу нелегальної зброї, – все це буде виконуватися».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Українець Показати IP 30 Березня 2014 17:35
Дякую тобі, Боже, що я не москаль!
так Показати IP 30 Березня 2014 18:06
підтримаю, ато наши кіривнникі доведут страну до ручки..
Батько Показати IP 30 Березня 2014 19:04
Я теж маю зауваження до Росії. Щоб вона змінила свою політику в державі і провела референдум про розваз РФ на незалежні держави. Вимагаю від усіх! Так і передайте Путіну :)
Olha Показати IP 30 Березня 2014 23:29
Потрібен двопалатний парламент.Тоді перевороти було б важче робити.
авва Показати IP 31 Березня 2014 10:39
Яке собаче діло тому лаврову і всій раші до нас? Нехай спочатку в себе наведуть порядок,силоміць позганяли до купи різні самобутьні народи,які ніколи не були руськими і тішаться. Потомки Орди-у них війна закладена на генному рівні . Точно сказано:"добре потри любого росіянина-вилізе татаро-монгол".Москалі-гоу хоум в свою Азіопу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus