USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

План провокаторів цієї ночі в Криму - вбивство 3-4 солдатів, - МВС

3 Березня 2014 16:26
В МВС України є дані про те, що на території АР Крим невідомі під виглядом української сторони в ніч з 3 на 4 березня планують вбивство російських солдатів.

Про це поінформував заступник міністра внутрішніх справ України Микола Величкович, - повідомляє "Укрінформ".

«На території АР Крим невідомі під виглядом української сторони в ніч з 3 на 4 березня планують вбивство 3-4 російських солдат. Все це для того, аби легалізувати введення російських військ на територію нашої держави», - цитує Величковича УЗГ МВС України.

МВС України закликає провокаторів зупинитися.

«Ми б хотіли, щоб ці люди схаменулися. Тому що таким чином, ви провокуєте кровопролиття, якого немає в Криму. Для нас дуже важливо, щоб ви зрозуміли, що життя людей - найважливіша цінність. Ми закликаємо вас, схаменіться! Ми закликаємо вас, зупиніться! Майте на увазі, ситуація моніториться, ситуація контрольована. Усі винні, які причетні до цього, будуть покарані, - наголосив заступник Міністра внутрішніх справ України», - наголошує заступник глави МВС.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
411445 Показати IP 3 Березня 2014 17:00
Боже допоможи хай буде мир.
Анонім Показати IP 3 Березня 2014 18:24
якщо цей путлер не здохне сьогодні в ночі , напевно,нас чекає війна.
Геннадий Показати IP 3 Березня 2014 21:51
Теперь вы уже совершенно ничего сделать не в состоянии вместе с вашэй Европой и Америкой войска которых у вас нет - воевать не хотят оружые продали Грузии денег на наемников нет Донбас и Крым ничего не перечислят от Евро тоже ничего не получите а время против вас идет.Не будет пенсий зарплат -тогда все простые люди подымутся единственное что еше осталось -ПОВЫТЬ НА ЛУНУ ОТ ДОСАДЫ
Виталич Показати IP 4 Березня 2014 07:43
Крым - мы не отдадим, а дальше, как пика ляжет. Утритесь свидомые

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus