USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Російський медіагігант заблокував на youtube наше відео про Башкаленка

21 Лютого 2014 16:15
Російський медіагігант NewsMedia привласнив права на відео, зняте журналістом Інформаційного агентства Волинські Новини, де зображено голову Волинської обласної державної адміністрації Олександра Башкаленка. У відповідному матеріалі нашого ЗМІ, який містив це відео, йшлося про те, як губернатора вивели на сцену луцького Євромайдану і прикували наручниками, вимагаючи, аби він написав заяву про відставку.

Сьогодні вранці, 21 лютого, без жодного попередження на youtube було заблоковано це відео. Причина, яку вказали – «воно містить матеріали від Newsmedia, який заблокував цей зміст, з метою збереження авторських прав».

Найцікавіше, що про це ми дізналися від іншого російського гіганта – телеканала НТВ, який звернувся з проханням використати наше відео у своїх матеріалах.
Ми звернулися з листами в youtube та «NewsMedia», аби вони прокоментували, на підставі чого було заблоковане відео, якщо його правовласником є Інформаційне агентство Волинські Новини.

ДОВІДКА: NewsMedia– це російський медіахолдинг, до складу якого входять щоденні газети «Известия» з он-лайн версією www.izvestia.ru, «Твой День» (www.tden.ru), щоденний таблоїд «Жизнь» (www.zhizn.ru), інформаційні портали LIFE NEWS (www.lifenews.ru), Heat.ru (www.heat.ru), LIFE SPORTS (www.lifesports.ru), ділова газета «Маркер.ру» (www.marker.ru).

Повторно оприлюднюємо резонансне відео. Сподіваємося, що його повторно не привласнять і не заблокують:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
гусь Показати IP 21 Лютого 2014 16:18
от су*і які, ти подиви
B-52 Показати IP 21 Лютого 2014 16:24
Звикликла орда все тирити. Ще одна відмінність між дикою московією та Європою.
Ник Показати IP 21 Лютого 2014 16:26
ДДОС на их сайт
Костя Показати IP 21 Лютого 2014 16:26
Може то наш Махачкаленко попросив, щоб Москва підсобила. А крадіжка - то справа їхня щоденна. Вони й всю україну заграбастати хочуть, а потім і всіх підімняти під себе.
читач Показати IP 21 Лютого 2014 16:46
Нормально. російське ТВ - саме чесне ТВ в світі. і нема іншщої правлди як їх правда. вся інша правда то брехня
Крук Показати IP 21 Лютого 2014 16:57
От собаки дикі.
отакої Показати IP 21 Лютого 2014 17:19
а те, шо ви, любі колеги і колежки, новини у своїх волинських ЗМІ тирите - то це нічого, та?
читач до отакої Показати IP 21 Лютого 2014 17:21
отакої, яке ж ви ЗМІ якщо не зрозуміли що мета цього тирення - це прикрити відео а не видати його за своє... Ви журналіст чи де?
Костя до читач Показати IP 21 Лютого 2014 17:28
Не справа, що стирили, а справа дійсно, що прикриваючись, що це їхня новина - сказали закрити те відео. Очевидно Башкаленко ще хоче мати світле майбутнє
совість до отакої Показати IP 21 Лютого 2014 17:40
Ти шо не вмієш відрізнити х** від пальця? Що значить ТИРИТИ і видавати за свої, а що - ПОСИЛАТИСЯ на новини, вказуючи джерело і подаючи гіперпосилання.Солідні і совісні видання (в т. ч. ВН, Богу дякувати), роблять саме так.
до до совість Показати IP 21 Лютого 2014 23:46
підтримую))))Данилюк і компанія за приниження губернатора прославиться на НТВ.Вони не вкрали відео а послалися на джерело тобто на ВН.
Джулія Показати IP 21 Лютого 2014 17:35
Москалі є москалі.
ще один читач Показати IP 21 Лютого 2014 18:20
Холдінг який так поступив належить державі - Російській Федерації. Вони просто прикрили, самим простим і дієвим способом - робіть висновки... шкода що журналіст(ка) яка комент написала взагалі мислення не має. Ні мислення ні аналітики....
Reader Показати IP 21 Лютого 2014 18:22
Яскравий приклад інформаційної війни, яку веде державний російський медіахолдинг з регіональним українським інформаційним агенством.
987 Показати IP 21 Лютого 2014 19:30
Ніколи не писав коменти. Мене дивує поведінка коллег по журналістському цеху "ВН". Невже між вами така конкуренція, що ви ігноруєте те, що чудять кремлівські кукловоди з вашими побратимами. Від вас навіть не звука не "півхрюка". Поки таке триватиме, пропогандистська машина Кремля непереможна.
Давайте подумаємо Показати IP 21 Лютого 2014 21:01
Майдан нам сьогодні показує приклад єднання народа проти спільного ворога. там сьогодні наша доля вирішується. ТУТ ненароком гігант прищемив місцеве ЗМІ, яке мало необережнісь розмістити цікавий матеріал та попасти в коло зору РФ. Вони нагло, без попередження, закрили доступ до цих матеріалів. при чому і в росії і в Україні закрили, тобто і волиняни також попали під расійську цензуру. От би всім ЗМІ Волині або ну принаймні Луцька висловити свою позицію і підтримати "ВН" у цю хвилину, це ж так просто - просто кілька рядків. Натомість недолугі недоучки, які мнять себе журналістами (це очевидно з ображеного тону коментатора та властиво самого комента) що роблять? Правильно - стали на сторону того медіахолдінгу. І почали у ВН пальцями тикати, самі мол такі ж.... ВН я так мислю не блокують контенту інших інтернет змі Волині, чи не так? А іншим - ГАНЬБА!!!! (зараз так модно)
Луцький перехожий Показати IP 21 Лютого 2014 22:35
Можете казати, що то дурниця і Волинські новини піар роблять, але це справа пахне російським духом, який всюди, навіть до волині причалапав. Захищають свого махачкалинського пройдисвіта, бо надіються, що все ще повернеться. А люди вже не стерплять повернення минулого. Треба відсікати будь-який прояв втручання чужих у наші справи. Поки будемо тюхтіями, то на нас і воду будуть возити як триста довгих літ.
якось так до Луцький перехожий Показати IP 22 Лютого 2014 00:24
піар не піар, а факт є - кацапія преться в своїх прагненнях "всем владети" навіть сюди... а ми ще тут їм підтявкуємо при чому роблять це ті хто вважає що правду людям глаголить
Волиняка Показати IP 22 Лютого 2014 14:17
Це просто бомба. Заблокували вас в you tube. Нормальна ситуація. Москалики відомі у світі злодюжки, але тупенькі. Замість того щоб підставити якийсь убитий сайт з Удмуртії, вони підставили відомий путінський рупор NewsMedia за принципом "косо криво что бы было". Тепер вони вас моніторять і сцють і думають, яку гадість ви ще напишете або покажите, яка не вписується в модель "русского мира". Реальна вам уважуха і тисну руку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus