USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Що змусить Путіна відступити

6 Серпня 2014 09:24
Відкрита й постійна збройна агресія Росії щодо України — найгірше, що може бути для її президента Володимира Путіна. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог "Першої рейтингової системи" Михайло Басараб.

"Для Путіна вводити свої війська в Україну вкрай небажано. У нинішній ситуації ще залишаються шляхи для відступу. А з оголошенням нам війни він зажене себе ще в глухіший кут. Це пришвидшить падіння його режиму. Але як у випадку з Януковичем — хіба можна прогнозувати вчинки хворої людини? Повноцінне вторгнення на нашу територію залишається малоймовірним. Але виключати цього не можна", - зазначив він.

З його слів, режим Путіна — в агонії.

"Починають працювати санкції. Якщо західні держави перейшли до злагодженіших дій, розірвання контрактів на достатньо великі суми — це вже сигнал. Путін розуміє, щоб втриматися при владі, контролювати ситуацію, потрібно буде відступити. Яким би не вважали його стратегом, він - людина й інколи гору беруть емоції. Тому може піти ва-банк і дати наказ ввійти на територію України та почати повномасштабну війну", - зауважив Басараб.

Експерт назвав можливі шляхи відступу російського президента.

"Видається, що Захід готовий йти на поступки, щоб уникнути масштабного збройного конфлікту. Щоб захистити свої економічні інтереси, благополуччя громадян. Можливості для маневру в Путіна є. Може вийти з цього конфлікту з хорошою міною на обличчі. Наприклад, міг би поступово погодитися на згортання терористичної активності на Донбасі в замін на надання російській мові статусу офіційної. В неофіційній частині перемовин - вимагати закриття очей на Крим. Захід на це пішов би. Тоді можна було б зняти гостроту протистояння", - наголосив Басараб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 6 Серпня 2014 09:29
Якщо він введе війська, то війна буде не тільки в Україні, а й на території Росії. І цей ФАКТ всі розуміють.
Вовк Показати IP 6 Серпня 2014 09:42
М.Ю. Лермонтов: «Прощай, немытая Россия, Страна рабов, страна господ...» А.С.Пушкин: «О, как груб наш русский язык!» Л.Н.Толстой: "Московия - Русь тайги, монгольская, дикая, звериная." Ф.Н.Достоевский: "Народ, который блуждает по Европе и ищет, что можно разрушить, уничтожить только ради развлечения." М.Н.Булгаков: "Не народ, а скотина, хам, дикая орда, душегубов и злодеев." А.М.Горький: "Наиважнейшею приметою удачи русского народа есть его садистская жестокость". С.Т.Аксаков: "Ох, как тяжко жить в России, в этом смердючем центре физического и морального разврата, подлости вранья и злодейства". И.С.Тургенев: "Русский есть наибольший и наинаглейший лгун во всем свете". И.С.Шмелев: "Народ, что ненавидит волю, обожает рабство, любит цепи на своих руках и ногах, грязный физически и морально... готовый в любой момент угнетать все
Наталія до Вовк Показати IP 6 Серпня 2014 10:21
12 балів!!!
турсумуратов Показати IP 6 Серпня 2014 10:36
Интересная страна Раша . Само название "Расея" придумал Петр Первый , чтобы заменить чухонскую Московию на подобие славянской Руси , но суть осталась та же . Герб украли у Византии (династия Палеолог) , Флаг - у галландцев . Пушкин - африканец , Лермонтов - шотландец , Карамзин - татарин (Карамурза) , Кутузов - татарин ( кутуз-по татарски бешенный) , "расейский" газ добывают на землях манси и хантов . А что же "исконно" расейское ? Щи , репа , брага и матюки , "Несказанно" богата земля Раши . В первую очередь хамлом и быдлом . И как бы не пыжились "наши старшие фино-угорские братья", выше головы не прыгнеш и Раше НИКОГДА невылезти из параши . В любой стране мира , может за исключением Монголии , "гостей" из Расеи считают просто отбросами общества , да так оно и есть в действительности . Расея - это Зимбабве северных широт . Если добавить сюда еще их царя - КГБшника Вову Путина - картинка просто идиллическая получается
турсумуратов до турсумуратов Показати IP 6 Серпня 2014 12:43
Радует истерическое минусование кацапоидными тролями. Тараканы повылазили наружу
титушко Показати IP 6 Серпня 2014 11:35
провели тренинг перед зеркалом "я самая умная и красивая " и с немытыми телами на работу у кого еще осталась.
АТО Показати IP 6 Серпня 2014 11:42
А не хотіли б ті "розумні" політологи як Басараб, Карасьов, Фесенко і Ко. взяти зброю і свої припущення на Сході показати? Вже тошнить від їхнього бла-бла в інтернеті, газетах, ТБ... Пиз...ти - не мішки ворочати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus