USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Сім’я Януковича – табу для журналістів в Україні. ВІДЕО

17 Листопада 2013 16:55
Україна долучилася до таких країн, як Азербайджан і Білорусь, де є теми, про які журналістам не можна писати, зокрема, про сім’ю президента. Таким є один із висновків «Моніторингу свободи медіа країн «Східного партнерства», повідомляє «Радіо Свобода».

Україна посіла четверте місце за результатами «Моніторингу свободи слова у країнах «Східного партнерства» - йдеться у повідомленні.

«Попри прогрес, досягнутий Україною у взаєминах з Європейським союзом останнім часом, її четверте місце у рейтингу визначає недосконале законодавство та системні порушення з його дотримання», – зазначила координатор проекту від мережі громадських організацій «Інтерньюз-Україна» Наталія Сад.
«На жаль, Україна, посівши четверту – або третю з кінця – сходинку у рейтингу свободи медіа держав «Східного партнерства», приєдналася до таких країн як Білорусь та Азербайджан, де є теми, на які накладено табу. Так, говорити про сім’ю президента чи про армію у Азербайджані й Білорусі є неприпустимим - журналістів штрафують, притягують до відповідальності», - зазначила Сад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всезнайко Показати IP 17 Листопада 2013 20:17
І це правильно... Якого милого там ритись?
я Показати IP 17 Листопада 2013 20:25
а вы их родственник...?
РВК Показати IP 17 Листопада 2013 22:34
Так всеодно пишуть жеш... Взагалі дурість - не напишуть журналісти, напишуть блогери. І будуть їх по адресі електронної пошти розшукувати, бгг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus