USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Списки полонених бійців ЗСУ передадуть радникам Меркель і Олланда

19 Серпня 2016 16:29
Заступник голови Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв сьогодні передасть списки 45 заручників на Донбасі радникам канцлера ФРН Ангели Меркель і президента Франції Франсуа Олланда у Берліні. Прізвища героїв, які знаходяться у полоні в бойовиків, звучатимуть на весь світ.

Про це перший заступник голови Верховної Ради, учасниця мінських переговорів Ірина Геращенко написала на своїй сторінці у Фейсбуці, - пише УНН.

"Сьогодні ми знаємо точне місцеперебування 45 бранців із 107 на окупованих територіях, і ОРДЛО, що до того упиралися, підтвердили утримання 45 бранців", - зазначила І.Геращенко.

"Ми апелюємо до світу тиснути у цьому питанні на Москву – всі заручники мають бути звільнені негайно. 19 серпня заступник глави адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв передасть списки 45 бранців в Берлін радникам Меркель і Олланда, аби керівники Німеччини і Франції підняли питання їх звільнення на найвищому рівні.

Прізвища кіборга Тараса Колодія, кіровоградця Сергія Глондаря, героїв Миколи Герасименка, Лазаренка, Чуднєцова, Івана Ляси, Корінькова, всіх інших заручників мають звучати на весь світ, доки хлопці не будуть на волі", – зазначила І.Геращенко.

Нагадаємо, у полоні досі залишається волинянин, мешканець села Любохини Старовижівського району Володимир Гізун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus