USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд США видав ордер на арешт соратниці Ющенка

22 Березня 2011 12:44
Окружний суд штату Флорида (США) видав ордер на арешт найближчої соратниці екс-президента Віктора Ющенка, однієї з лідерів партії "Наша Україна" Віри Ульянченко.

Як стало відомо виданню "Дело" , суд виніс цю ухвалу у зв'язку з розслідуванням кримінальної справи про відмивання грошей і вивезення за кордон раніше вкраденої власності.

В якості кого проходить у справі екс-глава Cекретаріату президента Віктора Ющенка - свідка або обвинуваченої - поки невідомо.

Зазначимо, Віра Ульянченко п'ять років жила у Сполучених Штатах.

Впродовж 1993-1994 років вона працювала генеральним представником акціонерної судноплавної компанії "Бласко" в Києві. Завдяки цій скандально відомій фірмі в 1990-х "розійшлися по руках" активи Чорноморського пароплавства.

Коли у 1994 році почався кримінальний розгляд із цього приводу, Ульянченко емігрувала в Америку, де прожила 5 років. Пізніше у правоохоронців зникли претензії особисто до Ульянченко, і вона в 1999 році повернулася в Україну, де незабаром і стала помічницею Ющенка.

Чи пов'язано рішення суду США зі скандальною справою 90-х, не повідомляється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus