USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Тіллерсон: Майбутнє України залежить від внутрішньої битви з корупцією

28 Листопада 2017 22:12
Крім розв'язання конфлікту на Донбасі та звільнення окупованого Криму, Україна має виграти ще одну битву – внутрішню, втіливши критично важливі реформи та подолавши корупцію.

З такою заявою виступив у вівторок в Вашингтоні державний секретар США Рекс Тіллерсон, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми висловлюємо відданість успішній, незалежній і цілісній Україні. Однак майбутнє України також залежить від результату внутрішньої битви – імплементації широкого кола реформ в економічному, судовому, соціальному секторі та сфері безпеки", - підкреслив глава Державного департаменту США.

Він наголосив, що Сполучені Штати підтримують Україну в розбудові дієздатних, благонадійних інституцій, "які знизять та зрештою ліквідують корупцію, зміцнять її судову систему та принесуть економічне процвітання для її громадян".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Листопада 2017 22:28
Розвели нас як лохів, і дальше розводять....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus