USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Центр адмінпослуг зроблять у Будинку побуту

19 Серпня 2011 09:07
Виконавчий комітет Луцької міської ради 18 серпня надав дозвіл на реконструкцію Будинку побуту в Луцьку для створення на його базі Центру з надання адміністративних послуг.

За словами міського голови Миколи Романюка відкрити Центр мерія планує до Дня незалежності 2013 року.

«В цьому центрі має бути все. Людина, яка хоче звернутися до будь-яких органів влади, в тому числі до начальника міліції і прокурора – все буде там. Тобто прийом буде проводити міський голова, начальник міліції, прокурор міста, депутати. Це прийом. А взагалі всі юридичні, фізичні особи можуть звертатися туди», - каже Романюк.

«Є вже певний супротив деяких структур. Бо це ж до них не будуть ходити і щось просити… Да, да, правильно ви показуєте», - звернувся міський голова до члена виконкому Євгена Мельника, який якраз демонстрував характерних жест руками, який означає вимагання грошей.

Скільки необхідно грошей для реконструкції Центру поки що не відомо. За словами заступника міського голови Юрія Вербича кошторис визначать за декілька тижнів а вже у вересні на наступному засіданні виконкому відбудеться презентація проекту Центру і затвердження на сесії його фінансування.

Втім, за словами Романюка частину грошей на втілення задуму нададуть фінансові фонди, які вже погодилися співпрацювати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Марта Показати IP 19 Серпня 2011 09:37
Оце втяли. Сферу побуту закопали, натомість будуть платити зарплату чиновникам. Чи вони що допоможуть, питання під сумнівом, будуть ганяти кабінетами. А де людині підкласти штани чи вшити спідницю?! :)
Лучанин Показати IP 19 Серпня 2011 10:59
Це легалізація корупції державних послуг? Я можу офіційно купити дозвіл на будівництво по затвердженим тарифам? Україна дуріє до бескінечності.
Громадянин Луцька Показати IP 19 Серпня 2011 17:47
Звідки такі ідеї фантасмогоричні?Кожен департамент влади має свої адмін будівлі. Це зрозуміло, що це відмивання коштів та отримання відкатів на всіх етапах цього комерційного проекту. Лучанам не було б дивно як би з будинку побуту зробили б ПриватБанк. Яка влада-такі мотиви- такі дії! А хто питав пересічних Лучан, проводив референдум?
Prosto Показати IP 19 Серпня 2011 18:13
Цікаво, де тепер ремонтувати взуття і одяг... Однозначно мутять, щоб розігнати орендарів і загнати саму будівлю подорожче.
VCD Показати IP 22 Серпня 2011 21:24
хіба від цих керівників хтось міг чекати щось інше: ДКП Молодість спеціально банкротили,про що попереджували; тепер придумали цю дурню з центром адмінпослуг-оце комерція...
мсв Показати IP 27 Серпня 2011 20:30
А гроші дадуть на цю дурню фонди Євгена Мельника:от і скажіть чим ці "опозиціонери" від "Свободи" відрізняються від БЮТу,ті ж дії на своє благо -на людей плювати. Хто б сумнівався!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus