USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЦВК Росії каже, що Навальний не зможе взяти участь у виборах

15 Червня 2017 09:56
Російський Центральний виборчий комітет вважає, що очільник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний не зможе зареєструватися для участі у президентських виборах.

Про це в ефірі телеканалу "Дождь" заявила очільниця російського ЦВК Елла Памфілова, пише Еспресо.

Вона зауважила, що у Навального практично немає шансів стати зареєстрованим кандидатом на президентських виборах через його судимість. При цьому, за її словами, "раптом може статися якесь диво, і він напише касаційну скаргу".

"Я взагалі волію не говорити про Навального, тому що для мене це якась така священна політична корова, яку краще не чіпати. Він в якихось особливих привілейованих умовах, напевно", - наголосила Памфілова.

Нагадаємо, День Росії 12 червня відзначився масовими затриманнями. Окрім офіційних заходів, які проводила влада, відбулися антикорупційні мітинги.

Вимагати демократичних змін у країні і посилення боротьби проти корупції вийшли тисячі росіян у понад 30 містах: Владивостоці, Новосибірську, Казані, Улан-Уде, Омську, а наймасштабніші були в Петербурзі.

Мерія Москви протестувальників назвала неадекватними. Мітингарів оточили колони правоохоронців, що призвело до безладу та тисняви. Заблоковані люди не мали змоги ні пройти вперед, ані залишити місця акції. Потім почалися арешти мітингувальників, які супроводжувалися жорстоким побиттям демонстрантів.

Сам Навальний на мітинг так і не дійшов: його затримали у під'їзді власного будинку. У поліції звинуватили політика у повторному порушенні правил організації мітингів і непокорі законному розпорядженню співробітника поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus