USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Тимошенко, Порошенко, Бойко - лідери президентського рейтингу

7 Червня 2017 20:46
11,5% опитаних центром соціальних досліджень Софія готові проголосувати за лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлію Тимошенко, 11,% - за Президента Петра Порошенка, 10,7% - за голову фракції "Опозиційний блок" у Верховній Раді Юрія Бойка на виборах глави держави.

Про це свідчать результати опитування, представлені Українськими Новинами.

Респондентів просили відповісти, за кого вони проголосували б, якби вибори Президента відбулися найближчого тижня.

Розрахунок проводився серед опитаних, які обов'язково взяли б участь у виборах.

7,8% - опитаних відповіли, що проголосували б за лідера Радикальної партії Олега Ляшка, 6,9% - за лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, 6,4% - за депутата Ради Вадима Рабиновича, 4,9 – за співака Святослава Вакарчука, 4,7% - за мера Львова Андрія Садового, 3,1% - за Михайла Саакашвілі, 2,9% респондентів віддали б свої голоси за лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока, 2% - за депутата Ради Дмитра Яроша, 1,9% - за Надію Савченко, 1,5% – за мера Києва Віталія Кличка, 0,8% - за нардепа Сергія Капліна і лише 0,7% - респондентів віддали б свої голоси за колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

5% опитаних відповіли, що підтримали б іншого кандидата, 4,6% проголосували б проти всіх, а 13,6% не змогли відповісти на запитання.

Опитування проводилося з 26 травня по 1 червня 2017 року в усіх адміністративних областях України (у Донецькій і Луганській областях проводився на підконтрольній Україні території, в Криму не проводився).

Всього було опитано 1 217 повнолітніх респондентів методом особистого інтерв'ю вдома. Статистична похибка не перевищує 3%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 7 Червня 2017 21:34
Все га..о закiньчуеться на о
Анонім Показати IP 7 Червня 2017 21:48
Навіть не уявляю які ідіоти голосуватимуть за Юлю Т.
Ну до Анонім Показати IP 7 Червня 2017 23:29
ви правильно про себе і подібнихвам невігласів пишете. Таке ставлення до тої людини яка будучи премєр міністром, поставила українську економіку на найвищиму як дотепер рівні, мимо того, що нащадок адельгаймів пхав своє рило там де не мав права і при тому ввів на престол свойого суперника почерез "ширку". Ви нині плюєте собі в "обличчя" якого в вас ніколи не було і немає. Сором за таких чухраїнців. Сором, сором, сором!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus