USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тимошенко за всяку ціну хоче стати президентом, - нардеп

23 Листопада 2016 22:18
Заради особистого піару лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко і її оточення готові на багато що. Таку думку виданню "ГОРДОН" висловив народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна, коментуючи конфлікт під прес-конференції Тимошенко, в якому брав участь журналіст Сергій Медяник.

"По-перше, запитати про те, хто підіслав журналіста, можна у нього самого. А по-друге, я б не став орієнтуватися на заяви членів" Батьківщини ". Заради особистого піару Тимошенко і її оточення здатні і не на таке. В цьому я переконався на прикладі свого округу, коли звичайне ДТП з сином кандидата їх партії розкрутили до замаху на життя. Цинізм, блюзнірство, популізм і брехня ні до чого доброго не приведуть. Але на жаль, це все є стрижнем діяльності "Батьківщини", - зазначив Барна.

На його думку, партія Тимошенко є пропутінським проектом.

"Якщо український політик Віктор Медведчук асоціюється з президентом Росії Володимиром Путіним і проросійської діяльністю, я можу сказати тільки одне:" Батьківщина "- по суті, пропутінський проект. Наприклад, вони не спростували антидержавні заяви члена їхньої фракції Надії Савченко. При цьому апелювали тим , що вона - молодий і недосвідчений політик. Крім цього, потрібно звернути увагу на дестабілізацію і розхитування ситуації в країні, що нагадує аналогічні дії по розколу "помаранчевої" коаліції. Те ж саме і зараз робиться ", - підкреслив нардеп.

Він вважає, що Тимошенко за всяку ціну хоче стати президентом країни. "Тимошенко вкрай амбіційна. Вона хоче стати президентом України за всяку ціну. То вона йде на поводу у Заходу, то замішана в аферах з екс-прем'єр-міністром Павлом Лазаренком. Тобто вона залежна від усіх, не тільки від України. Також потрібно згадати, як Тимошенко вела себе на посаді глави Кабміну, як її політсила не підтримала тоді резолюцію, пов'язану з нападом Росії на Грузію. Очевидно, що дії Путіна, Медведчука і Тимошенко співзвучні. На жаль, її дешевий піар впливає на свідомість людей. Сподіваюся, українці розберуться, хто є хто ", - резюмував Барна.

Під час прес-конференції лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко 23 листопада в Києві виник скандал між журналістом інтернет-видання "Актуальна правда" Сергієм Медяником і охороною. Це сталося після того, як журналіст задав Тимошенко питання про співпрацю з лідером "Українського вибору", представником України в гуманітарній підгрупі на переговорах в Мінську Віктором Медведчуком. На прес-конференції Юлія Тимошенко заявила, що дії глави Нацбанку України Валерії Гонтаревої привели до різкого падіння частки капіталу українських банків в загальному капіталі банківської системи України, в той час, як частка російських банків зросла. Це, за словами Тимошенко, є роботою на країну-окупанта.

Як повідомляло раніше Інформаційне агентство Волинські Новини, глава Партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не підтримала в березні 2015 року ініціативу щодо відставки глави НБУ Валерія Гонтаревої, бо, зі слів політика Олега Ляшка, брала участь в схемах влади.

За словами народного депутата від "Батьківщини" Сергія Власенка, журналіста, який влаштував скандал на прес-конференції Тимошенко, надіслав президент України Петро Порошенко.

Натомість як заявляє народний депутат, представниця фракції «Батьківщина» Альона Шкрум, на її партію та на політичного лідера Юлію Тимошенко намагаються натиснути за вказівкою Банкової, - передає Zik.

«На моє переконання, це особиста помста, бо ми критикуємо ставленицю Порошенка – керівницю НБУ Гонтареву. Скандал на сьогоднішній прес-конференції Тимошенко також, ймовірно, був спланований на Банковій. Рейтинги Юлії Тимошенко зростають, і це їх бентежить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 23 Листопада 2016 22:38
Та най Бог боронить! Юлька - то Янек тільки з ****ою. З косою) Корочє ви поняли. Баба з косою - у всіх значеннях
українець Показати IP 23 Листопада 2016 22:55
Тимошенко і Савченко це дві кінчені особи. Уявляю на скільки піднялась би ціна на газ і що б ці скаженні баби зробили б з України разом з Медведчуком. Це повний Армагедон!!!!!! Люди пристрельте цих скаженних бабів поки не пізно
Тая до українець Показати IP 24 Листопада 2016 03:08
А ви хто такі? Хто вам платить за те що гавкаєте? Не знаючи чи не памятаючи фактів. Вмієте лиш за гроші поливати помиями. Ви ніколи не чули, про те, що сказав Ющенко про Ю.В. в час коли вона була премєр міністром. Ви ніколи не чули що він як президент ліз там де не треба і підписав договір з Газпромом з завижеми цінами на газ і скоро звинуватив її в тому? Ви ще по нинішній день не знаєте, що Ющенко створив ширку і привів "несудженого" злочинця Януковича до влади. Ви теж ніколи не чули про те, що Ю.В. і ніхто більше, повернула частину вкладів громадян України з Ощадбанку. Гроші які люди мали в тому банку, заграбили москалі. Ну щож: ..."ПОМАГАЙТЕ НЕДОЛЮДКИ МАТІР КАТУВАТИ"....
Просто до Тая Показати IP 24 Листопада 2016 09:34
******* безголова істота! Через неосвідомленість таких як ти і занепадає держава. Засунь ті вклади "назад в банк" . Це 0,000001% важливості вчинених її дій. ВСЯ влада розкрадала стільки, що вже ті вклади могли б повернути навіть з процентами. Потрібно не змінювати га@@о на тріску, а створювати нову політичну систему.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus