USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У «Донецькій народній республіці» скинули лідерів

12 Травня 2014 11:09
Колишні лідери так званої Донецької народної республіки фактично відсторонені від своїх посад, - повідомляє ТСН.

Як пише видання "Остров" з посиланням на свої джерела в ДНР, "переворот" здійснив Сергій Здрилюк, який називає себе "правою рукою" командувача бойовиками на Донбасі Ігоря Стрєлкова (Гіркіна).

"Вчора стався переворот. Пургіна, Лягіна і Маковича відсунула від ухвалення рішень група людей на чолі з людиною, яка представилась помічником "Стрілка" Слов'янська", - сказав джерело.

З його слів, на голову так званого Центрвиборчкому ДНР Романа Лягіна чинився силовий вплив, щоб він негайно оголосив результати псевдореферендума про незалежність регіону.

Глава ЦВК так званої Донецької народної республіки Роман Лягін повідомив, що 89,07% жителів регіону висловилися за самостійність. При цьому точні дані поки не повідомлять через важку ситуацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
111 Показати IP 12 Травня 2014 11:28
Деза від ЗМІ! Кажіть правду або нічого не кажіть! Місцеві інформ-джерела все спростовують і називають ТСН брехунами!
війсковий який живе Показати IP 12 Травня 2014 11:43
Поки Турчинови з Парубіями будуть вішати чергову лапшу через голі заяви,нічого реально не роблячи, там сепаратистів очолять більш радикальні лідери які і реалізують кримський сценарій, анаші бездарі нехай тоді поцілують в д -пу так як було по Криму. Наяву пряма зрада БЮТУ в угоду своїм інтересам
Тарас до війсковий який живе Показати IP 12 Травня 2014 11:51
Можна костатувати, що В двох областях вибори будуть зірвані і наша бездарні лідери, з своїми заявами, які вже в порядних людей викликають алергію, нічого не зроблять.
МВС Показати IP 12 Травня 2014 11:48
Чогось немає чергової заяви про порушення кримінальної справи. По Криму було їх багато правда їх ініціатори нехай зараз сходять з цими бумажками в туалет
33 квартал Показати IP 12 Травня 2014 12:50
Это напоминает войну в ираке,когда их радио и телевидение передавало,как они бьют американских захвачиков,и что американцы найдут смерть на их земле...а дальше..случилось то,что все знают...диктатор казнен..страна в полном бардаке.
дух Показати IP 12 Травня 2014 13:55
Щось занадто багато фактів вказує на те, що Трупчинов і Яйценюх козачки заслані.....
петро Показати IP 12 Травня 2014 16:06
Дурниці.''Казачки'',Ирак''. Таке враження,що на цій сторінці одні''казачки''. Донбас хоче ,щоб його''почули''? Іх стрільбу я чую з 90-х, з Кучмою іх влада посилилась,Ющенка вони разом з Юлею оббрехали і прийшли до влади остаточно,безроздільно з приходом до влади Януковича. Захід хіба скавчав,щоб його''почули''. Донецькі''пацани''шниряли Украіною і грабували народ. Тепер у них переляк і кинулись разом з землею звалювати під пахана Путіна,щоб іх не посадовили не те що за сепаратизм,а за минулі злочини і вбивства,а там і менти,і чиновники,і наркоторговці,і урки,і злодіі в законі,судді,олігархи,члени Партіі Регіонів-всі ті,хто злодійськи жирував за Януковича і довів краіну до колапсу. Про що мова? Тимчасова влада,тому й тимчасова,щоб ми вибрали собі нову владу. А бандюганів зі зброею-ліквідовувати,як на заході так і на сході,і на півночі,і на півдні. І не в силовиках справа,а в сміливому,чесному,вільному украінському народі,який сам себе мусить захищати,об'еднуватись і захищатись в тому числі і з зареестрованою зброею в руках. Так ,так.Купляти офіційно зброю,що дозволено законодавством, і боронити свою гідність,сім'ю,друзів,колег,роботу. Навіть шляхом пострілу в негідника,який хоче обікрасти,застосувати насилля ,збезчестити,залізти в хату і т.і. Нам слід не в балачках тішитись,не в звинуваченнях виправдовувати себе,а кожен на своему робочому місті,на вулиці,в хаті наводити лад свого життя,порядку і миру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus