USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькраді не дозволили створити дочірнє підприємство «Луцькводоканалу»

26 Грудня 2013 09:00
Проект рішення про надання дозволу КП «Луцькводоканал» на створення дочірнього підприємства не підтримали депутати міської ради.

Питання про надання дозволу КП «Луцькводоканал» на створення дочірнього підприємства «Луцькводоканалсервіс» та затвердження Статуту розглянули депутати Луцької міської ради під час 55-ї сесії, що відбулася 25 грудня.

Луцький міський голова Микола Романюк наголосив на тому, що питання важливе, адже, якщо його не підтримають, підприємству доведеться скоротити 40 працівників, а збором грошей та перевіркою лічильників займатиметься, вочевидь, інше, приватне підприємство.

Директор КП «Луцькводоканал» депутат Іван Корчук повідомив, що питання вносять з метою вдосконалення механізму збору та розрахунків з населенням за надані послуги в багатоквартирних житлових будинках. З його слів, внесено багато змін до чинного законодавства - нині національна комісія, яка затверджує собівартість послуг, затверджує її лише в межах обєктів, тобто існує межа розділу між «Луцькводоканалом» та житловими будинками. Контролери, які зараз працюють на внутрібудинкових мережах, будуть скорочені, і облік не буде здійснюватися. Стосовно інших видів робіт, передбачених статутом, зокрема ремонтних, їх можна буде здійснювати паралельно із основним підприємством «Луцькводоканал». Отже, основна мета наразі - реорганізація відділу збуту підприємства в дочірнє підприємство.

Незважаючи на ці аргументи, депутати не підтримали проект рішення навіть під час повторного голосування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сонечко Показати IP 26 Грудня 2013 09:19
Молодці, депутати, дійшло накінець що то за фірмочка мала бути, поважаю!
ася Показати IP 26 Грудня 2013 10:08
хитрозадий романюк захотів в тіні руки нагріти з карчуком
Петро Показати IP 26 Грудня 2013 10:29
А чому некажуть, що будуть і разом вводити і кучу посад зайвих, із "покпащеними" зарплатами. А чому незробили попереднього економічного обгрунтування??? Чому невикладають намірів на сайті Міської ради??? Це напевне якась хитра змова!!!
Оксана Показати IP 26 Грудня 2013 10:35
Це що ж Луцькводоканал збирається збирати гроші за неповірені лічильники як Луцьктепло. Відчувається тверда рука Континіуму.
ghfdlf Показати IP 26 Грудня 2013 12:14
Таке підприємство і так існує.у водоканалі. Тільки назва у нього інша

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus