USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі активісти навідалися в офіс до волинських регіоналів

18 Лютого 2014 19:49
На Театральному майдані у Луцьку майже сотня людей сформували колону, яка пройшла до приміщення обласного осередку Партії регіонів неподалік залізничного вокзалу.

Увесь час ходу супроводжувала машина ДПС. Люди скандували: «Слава Україні – Героям слава» та «Бандера, Шухевич – Герої України», інформує ІА ZIK.

Автомобілі, які проїжджали повз, підтримували протестувальників сигналами. Біля офісу ПР протестувальників зустріло кілька десятків працівників міліції.

Після 10-хвилинної дискусії мітингувальники попрямували назад на Театральний майдан Луцька.

Коли колона рушила назад, вони виявили на Привокзальному майдані неподалік від офісу ПР білий мікроавтобус із спецпризначенцями. Позаду автобуса знаходилися ще металеві щити, а працівники «Беркуту» були повністю екіпіровані. Це обурило протестувальників, які підкреслювали, що не вдаються до жодних насильницьких дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
активістам Показати IP 18 Лютого 2014 19:56
Бандера і Шухевич - тільки ваші герої. Не підписуйтесь за всю Волинь і Україну. Вони ніколи не будуть героями тих, чиїх родичів завели в ліси, звідки вони ніколи не повернулися. Ці люди не були комсомольцями чи активістами - вони просто хотіли жити і ростити дітей, а не гнити у смердючих схронах з цими покидьками.
ПР до активістам Показати IP 18 Лютого 2014 23:36
Волиняни с**куни як і їх лідери
ппр Показати IP 18 Лютого 2014 20:17
палимо офіс ПР!!!
Лучанка до ппр Показати IP 18 Лютого 2014 20:41
Так ти ж кажеш, що ти "мирний"?! Чого йдеш з вогнем на людей - своїх же, українців?! Так діяли тільки фашисти, але вони були ЗАГАРБНИКАМИ, або бандерівці по відношенню до вчителів, лікарів, працівників сільських клубів - от вони були ЗАПРОДАНЦЯМИ від фашистів!!
ппр Показати IP 18 Лютого 2014 20:39
Запали собі в штанятках!
НОНА Показати IP 18 Лютого 2014 21:53
Звідки стільки ненависті до політичних опонентів. Особисто мені регіонали нічого поганого не зробили, що намагаються досягти "революціонери" походами до офісу регіоналів, це політика залякування з середньовіччя. Всі політичні партії повинні вести політичні дискусії, а не намагатися перегнути один одного через коліно. Не вміє наша українська опозиція вести боротьбу цивілізованими методами.
один до НОНА Показати IP 18 Лютого 2014 22:45
троль а скільки смраду.особисто всіх нас хочуть дожати в рабство вічне..а так все решту нормально..
Ветеран Показати IP 18 Лютого 2014 22:47
Люди! Схаменіться! Ваша, так звана, опозиція хоче зруйнувати Україну. Самі вони прикормлені заходом, і їх не хвилює як будуть жити люди на тому згарищі, що залишится після їхньої бурхлівої діяльності. Я вже більше 30 років живу по за межами України, але не можу спокійно дивитися на те що відбувається на моїй історичній Батьківщині.
справедливий Показати IP 18 Лютого 2014 23:55
ветеране а чому не живете в україні ( донбасі) із пенсією 1300гр . все будували мої тато мама я теж багато що побудував в ссср . вкрали і крадуть кравчуки кучми ющенки януковичі я плачу податки а ця наволоч краде клюєви калетніки ахметови тимошенки і сотні інших усім терпець урвався піс……. вам усім. Слава Україні!
Ветеран до справедливий Показати IP 19 Лютого 2014 07:45
справедливий, на Україні я не живу ще з кінця 70-х років ХХ століття - так склались життєві обставини. Подробицы я Вам не повинен тут викладати... Що до " урвався терпець" - один раз уже урвався - і нема більше моєї Великої Батьківщині - Радяньского Союзу... А зараз "добродії" з т.з. "опозиції" хочуть знищити одну із часточок, що залишилась від роспаду СРСР - Україну. Вас обурює що "кравчуки кучми ющенки януковичі..." крадуть? Готуйтесь до того, що ті, хто зараз з допомогою таких невдоволених приходять до влады, вкрадуть у вас - быльшості народу (який, до речі, складають не тільки українці!) ВСЮ країну. Позаминулого літа я був з своїми дорослими дітьми і в Луцьку, і в Вол.-Волинському. Спочатку я їм показував на прикмети того, що Україна працює - засіяні поля, чепурні хатини в селах, чисті міста. Потім вони і самі вже знаходили багато цікавого... І повірили в те, що на Україні живуть розумні, працьовиті, гостинні люди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus