USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинським фермерам погрожували розправою з ОДА

9 Квітня 2014 21:00
Працівники Волинської облдержадміністрації погрожували аграріям краю за те, що вони їздили на Євромайдан підтримувати революцію в Україні.

Про це стало відомо під час зустрічі аграріїв з журналістами вчора, 8-го квітня.

«Коли ми збиралися на Євромайдан, то нам з обласної адміністрації погрожували, мовляв, якщо нас там не перестріляють, то тут посадять. Це був не просто тиск, це звучали прямі погрози. Цього ніхто не бачив, це було за кадром, однак було», - говорить голова Асоціації фермерів Рожищенського району Руслан Хомич.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКІ ФЕРМЕРИ НЕ ХОЧУТЬ ПІДТРИМКИ ВІД ДЕРЖАВИ

Аграрій розповів, що, під час революційних подій, деяких луцьких активістів переховували по селах, щоб над ними не вчинили фізичну розправу чи не арештували.

Руслан Хомич наголошує, що боротьба Євромайдану не завершена, а вона перейшла у відкриту площину - боротьбу із залишками корупційних схем в дежаві та за цілісність України.


Нагадаємо, що волинському аграрію зателефонував товариш й колега з півдня України та повідомив, що російські окупанти погрожують відібрати його ферму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Знаю Показати IP 9 Квітня 2014 21:09
Брехня явна.
ваш до Знаю Показати IP 9 Квітня 2014 23:56
інтєрнет клаб фсбшний закалєбал парні
Саша Показати IP 9 Квітня 2014 21:23
нехай Хомич назве прізвища, а не піариться
Всезнайко Показати IP 9 Квітня 2014 21:31
Руслан, ти ж вчитель, а не фермер...
думка Показати IP 10 Квітня 2014 08:52
Так а чому саме тоді про це не розповіли журналістам? Зараз герої? То тоді треба було "геройство" показувати, а то теж затаїлись і чекали - прийде "нова" влада - розкажемо, а ні - і далі будемо "сопіти"?! Мовчить вже краще! Хто мав позіцію, той і їздив і допомагав і журналістів не збирав... Ганьба таким заявам пост-фактум!!!
1221 Показати IP 11 Квітня 2014 00:47
Хоміч брехун його влада януковича навіть не оштрафувала за незаконну оренду 350 гектарів землі і несплату податків. Він з масаловим і горбенком чмокі чмокі а тут сльозу пускає брехун вчитель

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus