USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Німеччині заявили, що готові співпрацювати з будь-яким переможцем президентських перегонів

1 Квітня 2019 18:18
У Німеччині не коментують підсумки першого туру президентських виборів в Україні. Представник німецького кабміну Мартіна Фіц повідомила, що необхідно дочекатися остаточних результатів, передає «Страна».

«Я не можу коментувати результати першого туру ... Поки не буде офіційного результату, ми не хочемо брати участь в спекуляціях», – зазначила вона.

Своєю чергою, представник МЗС Німеччини Марія Адебар сказала, що позиція її відомства щодо України не змінилася. Берлін буде «співпрацювати з будь-яким обраним у другому турі» кандидатом.

Також вона наголосила на важливості українських реформ і намір далі працювати над врегулюванням конфлікту в «нормандському форматі» і реалізацією мінських угод.

Як повідомлялося раніше, на думку букмекерів з з PariMatch, Зеленський є безумовним лідером президентської гонки, а ставка 1,35 входить в категорію «ймовірностей» – результат яких практично не викликає сумнівів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus