USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Польщі створили центр із протидії пропаганді РФ

29 Квітня 2017 17:25
У Польщі створили неурядову організацію, яка займатиметься виявленням і протидії російській пропаганді - “Центр аналізу пропаганди і дезінформації”.

Про це в коментарі Укрінформу повідомив директор фундації “Центр аналізу пропаганди і дезінформації” Адам Лельонек.

“Фундація “Центр аналізу пропаганди і дезінформації” є першою такого виду інституцією у Польщі, діяльність якої спрямовуватиметься на аналіз і пошук системного підходу до ідентифікації і протидії російській дезінформації в польському інформаційному просторі”, - заявив Лельонек.

За його словами, окрім науково-дослідної і аналітичної роботи фундація співпрацюватиме з іншими суб'єктами, аби творити фундамент

розуміння у польському суспільстві загроз, оскільки інформаційна і психологічна війна проникає у різні сфери функціонування суспільства і держави.

“Ми хотіли б стати одним з фундаментів нової системи захисту польського інформаційного простору від впливів Росії. Ми розуміємо характер ворожих дій з боку Росії щодо Польщі і її союзників, але попри те, що минуло багато часу, в Польщі досі не було жодної інституції, яка б протидіяла російській пропаганді на різних площинах”, - констатував директор центру.

За його словами, центр співпрацюватиме з різними організаціями, які матимуть таке бажання, але залишатиметься неурядовою й аполітичною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
----- Показати IP 29 Квітня 2017 17:53
А в Україні все добре...нам це не потрібно )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus