USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Тимошенко здають нерви

29 Квітня 2014 12:12
У лідера "Батьківщини", кандидата у президента Юлії Тимошенко здали нерви, оскільки рейтинг її головного конкурента Порошенка зростає. Про це розповів політолог Андрій Золотарьов, - повідомляє Gazeta.ua.

"У Юлії Володимирівни здали нерви. Тому що її кампанія "не клеїться" і розрив у рейтингах між Тимошенко і Порошенко збільшується. Вона помітно нервується і це було видно в ефірі у Шустера. Зараз у владі більшість представників Тимошенко — від Авакова до Турчинова. Але ми бачимо певну безпорадність влади. Наприклад, не зрозумілі дії щодо так званої антитерористичної операції на Донбасі. Лише Яценюк тримає на трієчку економіку на фоні подій, що відбуваються", - розповів експерт. Золотарьов зауважив, для кандидатів зараз не час з'ясовувати стосунки. "Перехід на особистості не додає Тимошенко балів. Вона не готова до виборчої кампанії. Оскільки бракує часу. Також ідеологічно Тимошенко не зрозуміла, що країна змінилась і їй треба щось нове. Третій чинник, який їй заважає — проблеми в середині "Батьківщини", - додав політолог.

Він прокоментуав і звинувачення політиків у залежності від Росії.

"Ще треба розібратися, хто з них більш залежний від Росії. Порошенко пов'язаний з Росією у плані кондитерського бізнесу. Там у нього підприємство і Росія — це великий ринок збуту. Тимошенко дуже добре пов'язана з Росією. Пам'ятаємо про великий газовий бізнес. Сто відсотків залишились люди, які її сприймають і з якими вона у нормальних стосунках. Читаючи російську пресу помітно, що Москва менше критикує Юлію Володимирівну, ніж Порошенка", - розповів Золотарьов.

Політолог зауважив думку експертів, що "Москва буде ставити на Тимошенко, а Сполучені Штати на Порошенко". Зауважимо, у неділю Тимошенко заявила, що позафракційний кандидат на посаду президента Петро Порошенко залежний від Росії. Зазначимо, що напередодні Порошенко закликав Росію до переговорів заради миру. Після цього Тимошенко дорікнула Порошенку, що його звернення є неприйнятним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 55
Ластівка Показати IP 29 Квітня 2014 12:29
І того підкупили... все там буде нормально виграє вибори і заживем)))))
Іван Показати IP 29 Квітня 2014 12:36
Звідки беруться рейтинги Порошенка? Гарні соцопитування робить його друг Гринів, потрібну картінку на 5-му каналі - друг Стець. Проблема в тому, що в самій "Батьківщині" нема порядку. Але Юля - хороший і мудрий керівник, вона зможе обєднати своїх прихильників. Головне - не вірити брехливим рейтингам, а дивитись на конкретні вчинки.
йося моргенштерн до Іван Показати IP 29 Квітня 2014 13:55
я буду голосувати проти "словесного ПОНОСУ"
hasan до йося моргенштерн Показати IP 29 Квітня 2014 18:03
Солодкий Петро підкупив і тут підкупив соціологів.
дивна до Іван Показати IP 20 Травня 2014 15:08
голосуємо за Юлю.
Світлана до Іван Показати IP 23 Травня 2014 00:41
Не дай Боже українцям знову повестись на *харизму* цієї брехухи і аферистки.
Ігор Показати IP 29 Квітня 2014 12:38
Звісно ж здають , адже стільки разів проводити таку роботу задля президентстваі все дарма , тому цього разу бажання досягнути мети доволі сильне... тим більше часу небагато, вона ж теж жива людина і може нервуватися, але це все мине і досягне свого результату...
Ілас Показати IP 29 Квітня 2014 12:39
Про цього демона пора давно забути і не згадувати,щоб діти не знали,хто це така,який "дуже важливий" внесок зробила для розбудови держави.Вона не повинна займати місце в головах людей. Забути і викреслити з пам'яті на віки- вічні.А шукати і вибирати нових постатей.Дякувати Богу Україна на розумних і талановитих людей дуже багата.
Жінка до Ілас Показати IP 29 Квітня 2014 12:42
чого "демона" вона мудрий , талановитий політик і мало хто має такий рівень знань і мало хто так компетентний у своїй сфері... Наврядчи нова людина подужає так як Юлія Володимирівна
Ілас до Жінка Показати IP 29 Квітня 2014 20:20
Юлія Володимирівна,вона мудра,талановита і компетентна в своїй сфері тільки для СЕБЕ!!! Ви для неї,так як і весь український народ є БІОМАСА,про це ВОНА заявляла неодноразово.І в цьому вся Юлія. А сумніви щодо нової людини яка не подужає поміняйте на віру,що щей як подужає,бо сьгоднішня наша молодь набагато талановитіша і мудріша ніж "мудреці" радянського зразка.
дивна до Жінка Показати IP 20 Травня 2014 15:11
Господь послав українцям ЮВТ - справжнього Лідера 21 століття. Господи, пошли українцям ще й прозріння. ЮВТ зобов"язана перемогти!!!
Ольга Показати IP 29 Квітня 2014 12:40
що стосується рейтингів, то це брехня!!! і хвилюватися немає причин))) вибори покажуть
Анонім до Ольга Показати IP 29 Квітня 2014 15:10
Що покажуть? За цього лідера і справді багато голосують в основному завдяки ЗМІ і розкрученості, і взагалі що покажуть "вибори" які контролює правий сектор?
Матвіївна до Ольга Показати IP 29 Квітня 2014 18:11
Підтримує, що Юля мудрий і досвідчений політик. А ті куми вже всіх дістали. Прийде Порошенко до влади і кума Ющенка потягне, а може і прем'єр-міністром його призначить або губернатором, скажімо, Волині.
Гриць до Матвіївна Показати IP 29 Квітня 2014 18:36
Якби Ющенко в 2005-му дав Юлі довести справу до кінця, то сьогодні в країні всі приватизовані стратегічні заводи були б у державній власності. На Сході не керували олігархи, а кліка Кучми сиділа б на палях або по тюрма.
дивна до Гриць Показати IP 20 Травня 2014 15:06
дуже правильна думка.
123 до Матвіївна Показати IP 30 Квітня 2014 14:11
В чем ее мудрость и досвідченість? С пустого в порожне. Она с Помаранчевой революции бросается словесным поносом. Не забывайте, что она полетическая зечка, инвалид, больная властью.
Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 12:47
виберіть олігарха як завжди, він вам одразу все покращить, ви ж вже розібрались с корупцією на майдані і обрали "найчесніших".
Анонім Показати IP 29 Квітня 2014 12:54
як що чесно я взагалі не бачу за кого голосувати,але вибирати всеж таки прейдеться.Схилявся більше до Порошенка але якось він не зрозуміло він себе поводить і щось аж за сильно обвинувачує Тимошенко зі зв"язками з кремлем!Ще є трошки часу для того аби розібротися хто з них хто!
дивна до Анонім Показати IP 20 Травня 2014 15:05
виберіть Тимошенко.
Vlad Wolf до Анонім Показати IP 23 Травня 2014 21:17
На цi вибори зовсiм не треба йти, бо вони вже все порiшали за нас!!!
Олег Показати IP 29 Квітня 2014 12:58
Не треба дивитись на рейтинги, на бігморди і слухати потоки гарних обіцянок політиків. Тепер Тимошенко обливають брудом зі всіх сторін, бо вже забули, що коли вона керувала в Кабміні, то і ціни були стабільні, і долар не стрибав, і зарплати росли не з потолка. А що зробив Порошенко чи Тігіпко, чи Королевська? Вони тільки для себе стараються!
Скіф до Олег Показати IP 29 Квітня 2014 18:22
Кажуть, що Порошенко на Поліссі масово у свою команду вербує лісівників-регіоналів.
свобода Показати IP 29 Квітня 2014 13:01
Дуже він уже впевнений щодо одного туру. Вже навіть цукерки почав ящиками роздавати.
гарпія до свобода Показати IP 29 Квітня 2014 18:27
Та лісники - це такі собі місцеві князьки, особливо по селах. Жирують на лісі, кожен має своїх наймитів, які за колоду-дві батрачать. Лісник - друга на селі людина після сільського голови, такі люди для Порошенка на вагу золота.
только Показати IP 29 Квітня 2014 13:02
только Ляшко спасет Украину!
Ковельчанин до только Показати IP 29 Квітня 2014 13:14
Тільки ЮЛЯ!!!!
йося моргенштерн до только Показати IP 29 Квітня 2014 15:08
омопеди ВПЕРЁД!!!
юля Показати IP 29 Квітня 2014 13:34
а чому ви забулися про газ з росією. це ж я придумала такі вам ціни, що в десятому коліні вам усім гикнеться, це ж я переговори з терористами вела, договір підписувала і схід уже забувся про сепаратизм, це ж я бідна навіть без квартири і бізнесу, це ж я одна тільки те й роблю, що думаю про україну, а те, що там хихикнула кілька разів із путіним, ну так вийшло, він такий прикольний був тоді, анєкдоти розказував про газпром і ющенка, про крим,- де ж втримаєшся. не вірте ніяким порошенкам чи ще там комусь, я і тільки я - прєзідєнт. і голова верховної ради і прем’єр-міністр, - все одній голові, хіба то так легко?... отож, тілько за мене і галасуйте.
кріт Показати IP 29 Квітня 2014 14:00
Якби "вона" хоч трохи переживала за країну - знялася б з перегонів разом з Кличком.А на рахунок юлезомбованих при владі -пройде.Шкожа тільки яценюка , але і він пішов в шістки.Може пройде?
Дід Панас до кріт Показати IP 29 Квітня 2014 14:39
кличко знявся бо трохи дурнуиватий, а от мером Києва можеш бути якщо навіть Космос. Щодо Люлі і Порошенка, вони одного поля ягоди, хоча проштовхнуть Порошика, вирішуєте все одно не ви кому бути.
Михалич Показати IP 29 Квітня 2014 14:20
З газом Юлю Ющенко підставив! А що Порошенко зробив для України(а не для свого бізнесу), коли був в уряді Януковича???
Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 14:41
"Привіт, Володимир Дмитрович! Ти, гадаю, чув, що ми тут 25 бригаду жорстко зачищаємо. Звідти отримали iнформацію, що офіцери вирішили у військовий переворот погратися. Від Мамчура з Миколаєву приїжджали люди, розмовляли зі штабними, підбурювали на путч. Нібито керує усім Тенюх. Я ще свої канали підключив. Начебто інформація підтверджується. Там ще, кажуть, Буца, Павлов, Гвоздь, ще ряд генералів та офіцерів, декілька військових аташе - Петренко у НАТО та інші. Судячи з усього під "Свободу" і Тягнибока усе затівається. У Києві я переговорив з деякими людьми. Хтось не вірить, хтось лякається подробиць. У СБУ і ГП не звертався. Там могуть бути пацюки. Президент та прем'єр у курсі, але не знають що робити. У мене є до тебе прохання. Ти по Тенюху у Стриї та Буці у Самбірі пошукай чогось. Може знайдеш щось цікаве. Тільки дуже прошу, зроби усе акуратно і дуже швидко. Краще за все особисто організуй. Часу обмаль. Разом і місцеву "Свободу" розгромиш, помстишся за себе. Мене ти знаєш. Я добро пам'ятаю. Чекаю добрих новин. Обіймаю, Ігор К. "
Дід Панас до Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 14:51
" Отже, що ми маємо зараз: 1. Починаємо з 15 по 20 травня, точну дату визначимо пізніше. 2. Нас підтримають збройні сили та СБУ, Наливай також буде з нами, як запевняють американці. 3. Фінансування забезпечить КІІ. 4. Вам відомо, що я був проти, але мене обрали лідером. Я погодився, але з умовою, що у разі успіху я через півроку віддам свої повноваження гідним патріотам. Але зараз я вимагаю беззаперечного підпорядкування. 5. Я розмовляв з Олегом, він усе розуміє. Його хлопці підтримають нас у Київі в потрібний момент. ТІІ. "
Дід Панас до Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 14:54
примітка, Турчинов расформував 25-у десантну бригаду
Анонім до Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 15:16
і що це за цитата? звідки?
Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 14:46
" Доля Турчинова, Яценюка, Авакова і Парубія вирішена. Вони мали досить часу. П.П. и Ю.В. треба буде ізолювати. Можно Паночку і повернути на колишнє місце. ТІІ."
Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 14:47
" Усе почнеться з натовпу незадоволених і штурму ВР. Зброя буде всередині. Хлопці Олега заблокують міліцію. Військові візьмуть урядовий квартал під свій контроль. Акуратно зачистять його. Ну а далі ви самі все знаєте. У кожного свій маневр. ТІІ."
Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 14:52
"Вітаю, Анатолій Григорович! Повертаюсь до наших телефонних розмов. Ти ж сам бачиш, що робиться. По-перше, країну втрачаємо. Тимчасові у Києві нічого не роблять. Вони чекають на вибори. Бояться рішення приймати жорсткі. А зараз інакше не можна. Ти як ніхто повинен це розуміти. До речі, ти, я впевнений, помітив, що Турчин i Сеня окремо, а Юля сама по собі? Порошенко їх купив. Він пообіцяв залишити їх на тих посадах, які вони зараз займають. Рада і уряд. Зрозуміло, що Юля пролітає на выборах. Це означає, що наступні п'ять років Петро Алекс. буде керувати. Він слабка людина. Бізнесмен, але не політик. Україну не утримає. Але команду усю змінить. И тобі також не втриматися на своєму місці. Подумай про це. Я тобі одну адресу даю. Зайди туди обережно, подивися про що люди говорять. Команда добра підібралася, рішуча. Гори зверне. В Вашингтоні розуміння є, не дарма сюди високі гості приїжджали. Уважно на все подивилися з усіма переговорили. Пообіцяли, як мінімум, нам не заважати. Якщо я би тебе добре не знав, я б не писав. Дякую тобі за підтримку у важку для мене годину. Я це дуже ціную. Від тебе нам потрібні розуміння та легке сприяння. Щоб ти у штаб-квартирі виконав підготовчу роботу. Заспокоїв усіх у потрібний час. Друзів своїх неформальних підключив, військових, ну сам розумієш, євродепутатів та сенаторів різних. У разі нашого успіху, про тебе ніхто не забуде, це я тобі твердо обіцяю. Було б непогано нам з тобою непомітно зустрітися. Я пропрацюю це питання. Все буде дуже обережно. Мої люди забезпечать безпеку. Зв'язок буде по тому каналу, що маємо. Він надійний. З повагою, ІІТ"
свабоду до Дід Панас Показати IP 30 Квітня 2014 11:26
И турчинова на своем месте оставит? Не неси чушь. Яценюком и Турчиновым руководит Тимошенко. Она снова взялась за старое «воевать с ветряными мельницами»
Джулія Показати IP 29 Квітня 2014 14:52
Я готова голосувати хоч за афроукраїнця-якщо він має конкретний план дій виходу з ями, в якій Україна борсається.
Дід Панас Показати IP 29 Квітня 2014 15:14
генерал Петренко, представник України в НАТО, адмірал Тенюх і інші готували переворт в Україні на 15-18 травня 2014.
Ірина Показати IP 29 Квітня 2014 15:16
такий план дій має лише Юля, решта - балаболи. один з вилами, другий з цукерками, третій з візитками)))
Самсара Показати IP 29 Квітня 2014 15:17
Скільки уже можна! у неї падає рейтинг а він просить 2 рази знятися))) страшно стало Пороху.. усі статті тільки проти неї, хм...яка ж то причина..
lonely wolf Показати IP 29 Квітня 2014 15:18
Грошi роблять свое дiло, заплатили загадили, а рейтинг також купуеться за грошi.
Вантік В.В Показати IP 29 Квітня 2014 15:21
Дурня! те про нього мало хто знає, оце проблема... ви на це подивіться і робіть висновки... https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10271548_639959196082469_5471618403445199997_n.jpg
Лямур Показати IP 29 Квітня 2014 15:32
Скоріше за все нерви здають в опонентів Тимошенко,а не в неї!!Якщо вже бути чесними то кандидатури як Порошенко так і Тимошенко є лідируючими..Те, що хтось переконаний що більше шансів в Порошенка глибоко помиляється..Значна частина українців ще не визначилась.. Хочеться вірити , що ми не наступимо на ті ж самі граблі...і своїми ж руками знову не приведемо регіоналів в обличчі Порошенка до влади..Щодо Тимошенко, то як на мене кожна людина має право на другий шанс, тим більше вона дуже сильний політик!!!!
123 до Лямур Показати IP 30 Квітня 2014 14:23
Не розуію, в чому вона сильний политик, що цей сильний політик зробив для країни?
Хі-хі Показати IP 29 Квітня 2014 20:00
Анекдот в тему. Внук известного политолога обращается к деду: -Деда, а деда, помоги на завтра сделать уроки! Мне надо объяснить, что такое привычка, а что такое традиция. Дед, наморщив лоб и почесав затылок, с умным видом изрек: -Значит, пиши внучек так - в мае в Украине пройдут внеочередные президентские выборы. Традиционно в них примет участие Юлия Тимошенко и как всегда, по привычке, займет второе место.....
Волинянин Показати IP 29 Квітня 2014 20:35
З Золотарьова політолог,як з козла молока.Пише,бо платять .Знаток - нікудишечка.
до всіх Показати IP 30 Квітня 2014 13:52
Схаменіться і не втішайтеся надіями про зечку Юлю, У Тимошенко найближчим часом не те,що нерви здадуть. Вона рухнеться й розуму. Їй терміново треба шукати місце у психушці,бо вже у в"язниці побувала. Куди ж такому опудалу лізти в Президенти? Страхіття одне,а не жінка. Більше схожа на бабу-ягу з косою. Та це по - новому, по-українськи. До того ця тюремна морда ще й велика брехунка,аферистка і вертихвостка. Олімп хамелеона і паскуди та профури завершився. Хай іде з Богом відпочивати та писати свої мемуари,котрі вже нікого не цікавитимуть, окрім її сімейки.
эра до до всіх Показати IP 5 Травня 2014 22:33
после кровавых событий в Одессе ВСЕХ кандидатов в президенты и их пособников ждет ТРИБУНАЛ!!! А Тимошенко не достойна звания - ЖЕНЩИНА и МАТЬ. А уж тем более - ПРЕЗИДЕНТА.!!! Это МОНСТР!!!!
виктор Показати IP 7 Травня 2014 01:01
Они оба красавца,если честно,23 года сидели,только и знали что свои бизнеса покрівать.При любой власти.Если вы такие умные,так что раньше молчали, что украину разваливали...А как более менее у власти,ришення,постановы, заседания, уседания-так все и катилось в пропасть-и они тоже причастны.Печально,но некого выбирать. Мне Луценко симпатизирует,хоть чесный..оно видать и так..но не годится,уровень не тот..
виктор Показати IP 7 Травня 2014 01:02
эра до до всіх---слышишь кацапенок нанятый пнх, васек)
ЕЛЕНА Показати IP 22 Травня 2014 15:52
СТРАШНО!Эти выборы сплошной фарс и подстава.Подставляют нас с вами.Байкотировать надо эти "выборы" и гнать из страны без права возврата к власти всех этих марионеток!Какие выборы во время войны.Для полного унижения нас как нации-выбрать Ляшко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus