USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Януковича домовилися про Угоду

21 Лютого 2014 09:04
Президент Віктор Янукович, лідери опозиції, представники Євросоюзу та Росії домовилися парафувати Угоду з врегулювання кризи, інформує "Українська правда".

Її підписання очікується о 12.00 в Адміністрації президента, повідомляє прес-служба Януковича за результатами переговорів.

"Завершились переговори щодо врегулювання політичної кризи в державі за участю президента України Віктора Януковича, лідерів опозиції, представників Європейського Союзу та Російської Федерації", - йдеться в повідомленні.

"Сторони дійшли згоди щодо парафування Угоди з врегулювання кризи. Підписання документу очікується о 12.00 в Адміністрації президента України", - повідомила прес-служба.

Проект Угоди з врегулювання кризи передбачає обмеження повноважень президента Януковича шляхом повернення до Конституції 2004 року протягом 48 годин.

Про це повідомляють джерела "Української правди".

Також, зі слів джерел, домовленості передбачають формування протягом 10 днів коаліційного уряду.

Янукович, зі слів джерел, начебто погодився на проведення дострокових виборів президента в грудні 2014 року.

Учасниками переговорів були Янукович, Кличко, Яценюк, Тягнибок, Тігіпко, міністри закордонних справ Німеччини, Франції, Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ні домовленостям Показати IP 21 Лютого 2014 09:58
Та ви що здуріли які з ним домовленості можуть бути ,як це так ще рік дати йому бути при владі!!!!!!!!!!!!Це бред .Він має відповідати за загиблих.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus