USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Держкомземі чиновників-порушників збільшилося удвічі

19 Липня 2011 16:40
Офіційних бланків державних актів в управлінні Держкомзему у Волинській області вистачає, і відмови в їх наданні з посиланням на їх нестачу - лише привід, аби прикрити власну бездіяльність проектних структур, - заявив начальник Головного управління обласного Держкомзему Василь Василенко.

Про це він заявив 19 липня під час колегії управління.
«Іноді доходить інформація, що деякі проектні організації, в тому числі і підрозділи Держкомзему поширюють інформацію, прикриваючи свою бездіяльність, що не виконують вчасно роботу у зв'язку з тим, що немає бланків державних актів», - розповів Василенко.

«Я хочу сказати, що в нас постійно є бланки державних актів, вони без проблем по заявках передаються. Був період до 10 днів в зв'язку зі зміною керівництва Держземагенства, що ми до 10 днів мали обмежену кількість бланків», - додає керівник управління.

Однак за словами службовця до нього на прийом приходять люди, які оскаржать, що через відсутність бланків їм не видають держакти протягом півроку. Таку затримку Василенко називає не інакше як бездіяльністю проектних організацій.

За словами Василя Василенка протягом поточного року вже 39 працівників підрозділів управління отримали дисциплінарні стягнення. В тому числі на 95% збільшилася кількість порушників, що отримали догану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола П. Показати IP 19 Липня 2011 17:25
Прошу звернути увагу на роботу Петра Куренчука з Рожищ. Акти не видає, усі питання мусиш вирішувати через особисті подяки. За документами ходиш місяцями і роками. І ніхто йому нічого зробити не може.
Чувак з Рожище. Показати IP 19 Липня 2011 17:39
Миколі П. Не через особисті подяки, а через хабарі. Речі треба називати своїми іменами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus