USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Ковелі протестують проти арешту Тимошенко. ВІДЕО

12 Серпня 2011 13:12
Депутати Ковельської міської ради звернулися до представників української влади з приводу політичних переслідувань лідерів опозиції.
За звернення до Президента України Віктора Януковича та Генерального прокурора Віктора Пшонки на засіданні тринадцятої позачергової сесії обранці проголосували одноголосно, - повідомляє ПроКовель.
Після сесії на мітингу, що відбувся на центральній площі міста, до громади звернувся благочинний Ковеля УПЦ КП, протоієрей Анатолій Александрук, який зачитав звернення від імені Української православної церкви з приводу звільнення з-під арешту Юлії Тимошенко та зміни для неї запобіжного заходу.
На підтримку екс-прем’єра висловились також станичний Ковельської станиці братства вояків ОУН – УПА Володимир Осіюк, член громадської організації «Союзу Українок» Алла Полякова.
У ході мітингу також прийняли рішення про створення в місті комітету опору диктатурі.
Під цим документом свої підписи поставили голови міської та районної парторганізацій ВО «Батьківщина», міської організації ВО «Свобода», «Наша Україна», «Фронту Змін», Народного руху України, Ковельської філії ГО «Союз Українок», ГО «Спарта», станичний Ковельської станиці братства вояків ОУН – УПА, директор благодійного фонду «Ізіда», представники Ковельського міського осередку «Союз Чорнобиль України», ГО «Волинська правозахисна група».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 12 Серпня 2011 21:31
Шановна Ковельська міська рада! Ваші дії - це тиск на суд. Купку бездарів і невдах Юлька привела до влади і тепер ви репетуєте, бо боїтеся за нею в СІЗо послідувати. Крали разом з нею - разом в СІЗо ідіфть, а не мітингуєте. Хрен хто черговий раз купиться на вашу брехню. Ми не можемо втратити демократію, бо ми її втратили ще в 2006 році, коли БЮТівці прийшли до влади - тоді і почався безпрєдєл. Не плутайте "член" з "пальцем", а "Юльчин безпрєдєл" з "демократією"
Лучанин до лучанка Показати IP 13 Серпня 2011 08:32
Така ти лучанка як я Донеччанин...
Сясік Показати IP 14 Серпня 2011 19:33
Підтримую лучанку!
Сергій Показати IP 15 Серпня 2011 08:54
Таких лучанок розумних теж треба закривати. А то багато вже вона знає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus