USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

«Руханка» – наймасовіший флеш-моб у Ковелі

7 Квітня 2015 23:10
Ковельська молодь — за здоровий спосіб життя. Студенти навчальних закладів Ковеля та учні загольноосвітніх шкіл взяли участь в акції «Руханка», яка відбулася на центральній площі міста. Про це повідомляє Телевізійний Центр Ковель.

«Здоровий спосіб життя в розумінні молоді — це заняття спортом, правильне харчування, вміння підтримувати свою форму і бути гарним як всередині, так і ззовні», - каже студентка медичного коледжу Мар'яна Віннік.

«Як майбутнього лікаря мене турбує все, що пов'язане з життям українців. Я проти того, щоб молодь вживала алкоголь, наркотики. Я — за здоровий спосіб життя, тому докладатиму всіх зусиль, щоб зберегти життя людини», - підтримує студент Сергій Неделюк.

У підсумку на площі перед будинком ради вишикувались більше тисячі учнів та студентів. Ініціативу молоді підтримав виконавчий комітет міської ради. Модератор акції, колишній ковельчанин, а нині - голова студентської ради Києва Олександр Клімашевський впевнений, що саме енергія молодих патріотів України має необхідний для країни об'єднавчий потенціал.

«Ми намагаємось переналаштувати молодь з площини критичного мислення на прагматичне», - каже Олександр Клімашевський.

Свою підтримку здорового способу життя учасники акції виказували гімнастичними вправами. Зарядка на свіжому повітрі сподобалася не лише молоді: в такт музики активно рухалися і дорослі.

У фіналі акції більше тисячі її учасників утворили гігантський «живий» тризуб та разом із глядачами заспівали Гімн України. Зі слів організаторів, це був наймасовіший флешмоб у Ковелі. «Акція об'єднала людей. І ми переконані, що закликали молодь до здорового способу життя», - ділиться враженнями учасниця акції «Руханка» Аня Перебойчук.

Про Всесвітній день здоров'я та акцію «Руханка» учням та студентам нагадуватиме групове фото та маса позитивних емоцій.

Фото - з сайту Kovel.com.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Корінний лучанин Показати IP 7 Квітня 2015 23:48
Мне очень понравилось! Молодцы! Нам бы в Нововолынске такое устроить-вот бы было здорово!
Здоровий глузд до Корінний лучанин Показати IP 7 Квітня 2015 23:59
Краще б оці понад тисячу молодих людей взяли по вінику і граблях і за годину зо двісті тисяч квадратних метрів рідного міста прибрали від сміття перед Пасхою. Була б і "руханка" і користь для громади. Щось в організаторів з креативом слабовато.
довірена особь до Корінний лучанин Показати IP 8 Квітня 2015 09:07
приїде Гузь на Паску і зробить вам в мізгах руханку
Анонім Показати IP 8 Квітня 2015 08:53
Слабоуміє і сєктантство.
холоп Показати IP 8 Квітня 2015 09:05
А хозяїн Єремеєв дозволив?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus