USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку комуністи вимагали Президенту імпічмент

29 Січня 2009 14:05
В обласному центрі Волині без особливих ексцесів відбулася акція протесту, ініційована Волинським обкомом та Луцьким міськомом Компартії України. Її основним гаслом було «Люди праці, разом відстоїмо свої права! Трудящим – гідне життя!». Про це 29 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
На Київському майдані під стінами Волинської ОДА зібралося приблизно30 людей похилого віку. У руках учасники акції протесту тримали прапори комуністичної партії та плакати типу «Трудящим – гідне життя», «Президенту – імпічмент, уряд – у відставку», «Ми за дружні зв’язки із Росією».
 
Організатори акції зауважили, що до участі у цьому мітингу запрошувалися соціалісти та представники Партії регіонів. Кілька прихильників Олександра Мороза прибули на майдан, а ось «біло-сині», за словами ведучого акції, обіцяли зателефонувати, однак цього так і не зробили.
 
За словами першого секретаря обкому партії Станіслава Пхиденка, свою акцію вони не прив’язували до дати. Представник комуністичної партії розповів, що по всій Україні схожі акції стартували ще вчора і триватимуть три дні. Наразі протести відбуваються у Криму та на Донеччині. Конкретних побажань до обласної влади пан Пхиденко не висловив, лишень висловив своє невдоволення роком Бандери на Волині та перейменуванням вулиць Луцька. 
 
Зауважимо, що акція протесту розпочалася об 11.00, а на 12.00 Київський майдан був зарезервований для вшанування пам’яті полеглих під Крутами юнаків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олександр Показати IP 29 Січня 2009 16:49
Мітинг комуністів закінчився ще до 11.30, а не те що до 12.00. Так що "герої Крут" узагалі ні до чого: комуністи і не збиралися заважати їх вшановуванню.
Анонім Показати IP 29 Січня 2009 17:19
А я б відправив на пенсію всіх комуністів, а КПУ в забуття. Комуняку на гіляку!!! Хай живе КПСС на Чорнобильській АС!!!
Анонім-Аноніму Показати IP 29 Січня 2009 21:22
КПСС=Комуніст Пхиденко Станіслав Семенович? ;)
Оглядач Показати IP 30 Січня 2009 16:39
Шановний Аноніме не будь наївним, колишня так звана комуністична партноменклатура просто жалюгідні жебраки проти теперішніх демократичних можновладців (молодих і старих). Поки ти будеш кричати "комуняку на гіляку" демократи будуть тільки сміятись і оббирати нас з тобою до нитки. Завдяки "комунякам" Китай на рівні з Росією та США є однією з найбільш впливових у світі держав. Хоча свого часу дядько МАО перебив пару мільйонів китайців, та потім партія переглянула свою політику і Китай зараз є тим чим він є, а Україна мяко кажучи не дотягує до потуг Китаю.Тому Аноніме не будь таким категоричним і емоційним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus