USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку обирають кращого чиновника

11 Червня 2013 11:11
Півсотні держслужбовців змагаються за титул найкращого на Волині. Другий етап Всеукраїнського конкурсу «Кращий держслужбовець» стартував у Луцьку 11-ого червня.

Як розповів начальник Управління державної служби Головдержслужби України в області Валентин Малиновський, конкурс відбувається у три етапи.

Перший з них – на рівні усіх РДА, ОДА та їхніх структурних підрозділів. Так, участь у ньому цьогоріч вирішили взяти 576 осіб, що приблизно на 200 чоловік більше ніж торік.

За результатами першого етапу, до наступного допустили 26 спеціалістів та 24 керівників, адже нагороджуватимуть саме у цих двох номінаціях.

Є і вимоги до учасників: спеціалісти повинні мати стаж понад два роки, для керівників цей критерій – 1 рік. Окрім того, у всіх мають бути позитивні характеристики та лідерські якості. Під час другого етапу чиновникам підготували три випробування: співбесіду з питань держслужби, тестування щодо службового етикету та публічний виступ на тему, пов’язану зі сферою їх діяльності.

Третій етап відбудеться уже традиційно в Одесі восени. З Волині туди поїдуть четверо посадовців: двоє спеціалістів та двоє керівників (по одному з РДА та ОДА).

За словами Малиновського, торік волиняни досягли доволі високих результатів, увійшовши в десятку кращих в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Стёпка БЕНДЕРА Показати IP 11 Червня 2013 12:33
Предлагаю первое место присвоить п.Матвеева Ярослава - поистине чиновник на своём месте: обещает всем всё и много, ничего не делает,чтоб случайно не вляпаться куда-то и при всех властях на невысокой но и не маленкой должности сосуществует - поистинне стойкий выдержанный чувак
лучани Показати IP 11 Червня 2013 13:00
Перше місце тільки у Клімчука. Присвоює собі чужі заслуги, а свої гріхи вішає на інших
Ольга Показати IP 11 Червня 2013 13:40
Хороша номінація.Хто більше вкрав краще їм присвоюйте- оце буде справедливо.Живуть, крадуть безбожно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus