USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинській міськраді – новий начальник

31 Жовтня 2013 10:21
У відділі транспорту та зв'язку Нововолинської міської ради - новий начальник. 30 жовтня його представили під час зустрічі заступника міського голови Андрія Сторонського з власниками маршрутних таксі, - повідомили у прес-службі ради. Новим керівником відділу став Юрій Коцура.

Заступник міського голови зауважив, що після звільнення попереднього начальника відділу і до призначення нинішнього збільшилася кількість скарг громадян, особливо від пільгової категорії населення. Андрій Сторонський наголосив на проведенні роз’яснювальної роботи з водіями, зокрема на їхньому ввічливому ставленні до пенсіонерів. Звернув увагу й на необхідності дотримуватися санітарних норм, а також визначеного місця для стоянки маршрутних таксі.

Натомість перевізники говорили про збільшення тарифів для населення, мотивуючи, що в Нововолинську у порівнянні з іншими містами України вони серед найнижчих. Нині вартість проїзду у межах міста становить 1,75 гривні.

Щодо ситуації свою думку висловив й новопризначений керівник відділу транспорту й зв’язку, який зазначив, що найближчим часом не вдаватиметься до радикальних змін і сподівається на конструктивну співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
навіяло))) Показати IP 31 Жовтня 2013 10:35
Згадалась Гєлєна Вєліканова: А теперь мой папа печальный: У папы плохой начальник, Папу он совсем не уважает, Только все ругает и ругает. Поставили нового кєровника з маршрутчиків бабло косити - певно вартісь проїзду підвищиться?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus