USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У волинських лісгоспах - нове керівництво

8 Липня 2013 10:01
Нових директорів державних лісопідприємств області представив на початку липня начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник, - повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Кадрові зміни відбулись у ДП «Володимир-Волинське ЛМГ». Наказом голови Держлісагентсва Віктора Сівця, тут директором призначено Дмитра Вікторовича Войтюка. Він змінив на цій посаді Олександра Михайловича Кватирка, який очолював лісогосподарство з 2009 року.

У ДП «Горохівське ЛМГ» директором призначено Леоніда Олександровича Семенюка. До цього десять років поспіль директором підприємства був Дмитро Войтюк.

На зміну вже колишньому директору Віталію Котеленцю у ДП «Колківське ЛГ» прийшов Сергій Боярчук, який до того працював головним лісничим ДП «Любомльське ЛГ».

ДП «Цуманське ЛГ» очолив Олександр Кватирко. До цього директором підприємства був Олександр Грицай, Він очолював підприємство з 2011 року.
Представляючи новопризначених, Богдан Колісник наголосив на їх високому професіоналізмі, оскільки вони встигли зарекомендувати себе ініціативними та високопрофесійними лісівниками, які вболівають за майбутнє лісової галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Бла бла Показати IP 8 Липня 2013 10:17
Бла бла, шоу брєда продовжується
1 Показати IP 8 Липня 2013 11:26
Яке в жо.....пу нове керівництво? Зробили рокіровку! Тільки, як в тому анекдоті, прийшов знервований головний лісник любомля, да й вигнав колківського лісника Котельця.
лісничок Показати IP 8 Липня 2013 12:55
Колісник міняє їх протягом свого царювання як носки. Коли вже його Боря Клімчук змінить? Волинський ліс скоро не витримає утримання прокуратури, СБУ, судів, адміністрації президента та Клімчука допоки цей "лісокрад-колісник" буде воссідати на троні. Яка з нього користь? Що він зробив для лісової галузі Волині, окрім "рокіровкок"?
Дуб Показати IP 8 Липня 2013 13:12
Від нас, дубів, лише пеньки залишилися. Скоро і сосен не стане. На черзі вільха. Залишаться лише верболози. Тоді і піде пан Богдан на "заслужений" відпочинок. Діло зробив!
sinoptik Показати IP 8 Липня 2013 13:29
Темпами, якими вирізають ліс вибірковими санітарними рубками, дійсно, скоро нічого не залишиться. 70% зрубаної деревини розкрадається так званими "лісоводами". А на майбутнє залишають ... кривий, рідкий, хворий ліс. Дуже шкода, що цього не розуміє, не бачить і не чує влада...
Цумань Показати IP 8 Липня 2013 17:10
А куди вже Грицая "кадрово змінили" зализав рани попередника і "по ненадобности" списали? Ото рокировка кадрів........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus